Jullådorna säljer fort – beställ din nu!
Jullådorna säljer fort – beställ din nu!

Nitritfria jullådan

Ca 6.9 kg

Räcker till 8–12 personer.

Vår Nitritfria jullåda innehåller enbart KRAV-märkt julmat. God nötfärs, smaskiga revbensspjäll och nitritfri julskinka!

När vill du ha din leverans?
1 355:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Nitritfria jullådan

3 x 900 g

2 x 450g 

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi mörar köttet, vilket ger en mindre mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om! Fetthallt ca 12 %. 

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på julbordet. De möra, ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta.

1 x 3 kg

Nitritfria skinkan är din KRAV-märkta julskinka, helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Detta innebär att den är lite gråare i färgen än den traditionella julskinkan man ser i handeln, men smaken är minst lika god! Den är rimmad men inte kokt.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

En skinka mer som förr
Vårt jullåda till dig som vill ha en traditionell julskinka helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt i stället för nitritsalt – därav den gråa färgen. Skinkan kommer rimmad och okokt. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar och våra saftiga revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet. Båda två även dem, likt julskinkan, KRAV-märkta. 

Hur många räcker det Nitritfria jullådan till?

Den Nitritfria jullådan är beräknat att räcka till 8–12 personer.

Innehållsförteckning

  • KRAV-märkt julskinka, nitritfri ca 3 kg (rimmad, okokt)
  • Revbenspjäll, tjocka ca 1,2 kg
  • KRAV-märkt nötfärs ca 2,7 kg

 

 
Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng