JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Vårt påskpaket med klassisk påskmat!
KRAV-märkta gårdsägg, inlagd sill, ekologisk nötfärs och prinskorv. Fjällfisk från Norrland med tillhörande delikatessås. Räcker till 3-4 personer.
Varmrökt fjällröding från Bergmans Fisk och Vilt och Börtnans Fjällvattenfisk. Fisken är uppväxt i strömmande kallt fjällvatten vilket gör köttet fast och smakrikt. Att den dessutom varmrökts skänker den ett extra lager av underbar smak.
Innehållsförteckning: fjällröding, salt, rökt på alspån
Delikatessåsen är en härligt krämig variant på hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl regnbågsfilén som fjällrödingen. Noga utvald i ett samarbete mellan Gårdssällskapet och Prinsens sill och sallader.
Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.
KRAV-märkta ägg från Alsbo ägg i södra Dalarna. Alla från frigående och ekologiska höns, med en djupgul gula som smakar som ägg ska smaka.
Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi hänger köttet, vilket ger en mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!
Citrongravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att fjällfisken har fiskats upp ur Malgomajsjön gravas den hos Martin Bergman för hand. Hantverket som förädlats i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.
Innehållsförteckning: Regnbåge (svenskodlad), salt, socker, citronskal, vitpeppar.
Inlagd löksill från Bergmans fisk och vilt. Handskurna sillfiléer inlagda i en klar lag med lök, morot och kryddpeppar.
Ingredienser: Sill från Norge , socker, vatten, ättika, lök, morot, kryddpeppar, salt.
* Obligatoriska fält
Här har vi samlat våra favoriter till påskbordet från våra skickliga mathantverkare och duktiga ekobönder.
Varmrökt fjällröding 1 x ca 500 g
Citrongravad regnbåge 1 x ca 400 g
Delikatessås till fisken 1 x ca 130 g
Inlagd löksill 1 x ca 150 g
KRAV-Ägg 6-pack ca 370 g
Nötfärs 1 x ca 450 g
Handknuten prinskorv ca 300 g
All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom påsk!