Bundle Category

  1. Flatrökt skinka

    Flatrökta skinka är ett premium pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår som helmuskel och sedan alspånsröker på traditionellt vis. Denna delikatess är med sin fina rökiga smak kronan på de nybakade frukostfrallorna

    Flatrökt skinka

    Flatrökta skinka är ett premium pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår som helmuskel och sedan alspånsröker på traditionellt vis. Denna delikatess är med sin fina rökiga smak kronan på de nybakade frukostfrallorna

    120 kr
    Läs Mer
  2. Kycklinglårfilé

    Hört talas om kycklingens entrecôte? Det är inte utan anledning som vi kallar kycklinglårfilén för det! Den är något fetare än kycklingfilén vilket ger ett mycket mört kött med god smak och fin textur.

    Kycklinglårfilé

    Hört talas om kycklingens entrecôte? Det är inte utan anledning som vi kallar kycklinglårfilén för det! Den är något fetare än kycklingfilén vilket ger ett mycket mört kött med god smak och fin textur.

    420 kr
    Läs Mer
  3. Kycklingfilé

    Kycklingfilé, även kallad kycklingbröstfilé, är en riktig klassiker. Detaljen styckas ut med bibehållen innerfilé och skinn vilket ger extra fin smak och en krispig yta.

    Kycklingfilé

    Kycklingfilé, även kallad kycklingbröstfilé, är en riktig klassiker. Detaljen styckas ut med bibehållen innerfilé och skinn vilket ger extra fin smak och en krispig yta.

    280 kr
    Läs Mer
  4. Chorizo färskkorv

    De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Chorizo färskkorv

    De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    189 kr
    Läs Mer
  5. Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    189 kr
    Läs Mer
  6. Gårdssällskapets heta

    Heta är ett av våra lite kryddstarkare korvalternativ som är uppskattad för sin grövre struktur. Denna alspånsrökta variant är stoppad i äkta naturskinn och håller en kötthalt på hela 90%. Är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Gårdssällskapets heta

    Heta är ett av våra lite kryddstarkare korvalternativ som är uppskattad för sin grövre struktur. Denna alspånsrökta variant är stoppad i äkta naturskinn och håller en kötthalt på hela 90%. Är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    150 kr
    Läs Mer
  7. Grillkorv

    Vår något smalare grillkorv är mild i smaken och går hem i alla åldrar. Perfekt för den snabba måltiden! Gårdssällskapets grillkorv har en kötthalt på hela 84%. Korven är fri från gluten, laktos, mjölk, soja ,o-ärtprotein och ägg.

    Grillkorv

    Vår något smalare grillkorv är mild i smaken och går hem i alla åldrar. Perfekt för den snabba måltiden! Gårdssällskapets grillkorv har en kötthalt på hela 84%. Korven är fri från gluten, laktos, mjölk, soja ,o-ärtprotein och ägg.

    150 kr
    Läs Mer
  1. Falukorv

    Vår omtyckta falukorv av gammalt traditionellt recept. Den har ett fint tuggmotstånd med en fyllig köttsmak som förklaras genom den höga kötthalten (83%). KRAV-fläsket i korven är från Åsbergby Gård i Knivsta. Falukorven är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Falukorv

    Vår omtyckta falukorv av gammalt traditionellt recept. Den har ett fint tuggmotstånd med en fyllig köttsmak som förklaras genom den höga kötthalten (83%). KRAV-fläsket i korven är från Åsbergby Gård i Knivsta. Falukorven är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    150 kr
    Läs Mer
  2. Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    120 kr
    Läs Mer
  3. Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare densamma väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé. 

    Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare densamma väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé. 

    230 kr
    Läs Mer
  4. Karré benfri

    Karrén karaktäriseras av sin djupa och fylliga smak som den får tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Den höga fetthalten bidrar även till att köttet förblir saftigt även vid hög temperatur.

    Karré benfri

    Karrén karaktäriseras av sin djupa och fylliga smak som den får tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Den höga fetthalten bidrar även till att köttet förblir saftigt även vid hög temperatur.

    173 kr
    Läs Mer
  5. Bogbladskotletter

    Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Detaljen påminner mycket om den mer välkända fläskkarrén såväl till utseende som användningsområde. Bogbladskotlett har tack vare sitt fina marmorerade kött och ben en angenäm smak som går bra att steka, grilla eller att göra gryta på.

    Bogbladskotletter

    Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Detaljen påminner mycket om den mer välkända fläskkarrén såväl till utseende som användningsområde. Bogbladskotlett har tack vare sitt fina marmorerade kött och ben en angenäm smak som går bra att steka, grilla eller att göra gryta på.

    175 kr
    Läs Mer
  6. Rostbiff

    Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Rostbiffen karaktäriseras av en relativt låg fetthalt, mild köttsmak och är tämligen mör.

    Rostbiff

    Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Rostbiffen karaktäriseras av en relativt låg fetthalt, mild köttsmak och är tämligen mör.

    249 kr
    Läs Mer
  7. Oxfilé

    Är av de flesta ansedd som den lyxigaste nötdetaljen. Med sin milda smak, mörhet och trevliga konsistens är det en riktig favorit bland många. Filén lämpar sig till snabb tillagning och kan såväl stekas hel som skivad, eller varför inte som en klassisk råbiff?

    Oxfilé

    Är av de flesta ansedd som den lyxigaste nötdetaljen. Med sin milda smak, mörhet och trevliga konsistens är det en riktig favorit bland många. Filén lämpar sig till snabb tillagning och kan såväl stekas hel som skivad, eller varför inte som en klassisk råbiff?

    360 kr
    Läs Mer
  8. Högrev

    Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

    Högrev

    Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

    189 kr
    Läs Mer