Lådan för gryttider

  1. Chorizo färskkorv

    De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Chorizo färskkorv

    De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    189 kr
    Läs Mer
  2. Gårdssällskapets heta

    Heta är ett av våra lite kryddstarkare korvalternativ som är uppskattad för sin grövre struktur. Denna alspånsrökta variant är stoppad i äkta naturskinn och håller en kötthalt på hela 90%. Är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Gårdssällskapets heta

    Heta är ett av våra lite kryddstarkare korvalternativ som är uppskattad för sin grövre struktur. Denna alspånsrökta variant är stoppad i äkta naturskinn och håller en kötthalt på hela 90%. Är i likhet med Gårdssällskapets övriga korvar helt fri från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    150 kr
    Läs Mer
  3. Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    120 kr
    Läs Mer
  4. Karré benfri

    Karrén karaktäriseras av sin djupa och fylliga smak som den får tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Den höga fetthalten bidrar även till att köttet förblir saftigt även vid hög temperatur.

    Karré benfri

    Karrén karaktäriseras av sin djupa och fylliga smak som den får tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Den höga fetthalten bidrar även till att köttet förblir saftigt även vid hög temperatur.

    173 kr
    Läs Mer
  5. Bogbladskotletter

    Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Detaljen påminner mycket om den mer välkända fläskkarrén såväl till utseende som användningsområde. Bogbladskotlett har tack vare sitt fina marmorerade kött och ben en angenäm smak som går bra att steka, grilla eller att göra gryta på.

    Bogbladskotletter

    Bogbladskotlett är skivade kotletter av bogen. Detaljen påminner mycket om den mer välkända fläskkarrén såväl till utseende som användningsområde. Bogbladskotlett har tack vare sitt fina marmorerade kött och ben en angenäm smak som går bra att steka, grilla eller att göra gryta på.

    175 kr
    Läs Mer
  6. Rostbiff

    Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Rostbiffen karaktäriseras av en relativt låg fetthalt, mild köttsmak och är tämligen mör.

    Rostbiff

    Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Rostbiffen karaktäriseras av en relativt låg fetthalt, mild köttsmak och är tämligen mör.

    249 kr
    Läs Mer
  7. Högrev

    Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

    Högrev

    Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

    189 kr
    Läs Mer
Lådan för gryttider
  1. Entrecote

    Entrecote är otroligt mört och har en väldigt djup nötsmak tack vare sitt insprängda fett. Köttet har ca 10% fetthalt vilket gör att den lämpar sig allra bäst på grillen eller i en het stekpanna. Entrecote är ett säkert kort för att snabbt och enkelt få till en riktig festmåltid.

    Entrecote

    Entrecote är otroligt mört och har en väldigt djup nötsmak tack vare sitt insprängda fett. Köttet har ca 10% fetthalt vilket gör att den lämpar sig allra bäst på grillen eller i en het stekpanna. Entrecote är ett säkert kort för att snabbt och enkelt få till en riktig festmåltid.

    449 kr
    Läs Mer
  2. Nötfärs

    Nötfärsen är en av våra mest älskade råvaror och som gjord för att rulla köttbullarna som gör succé på julbordet! Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik!

    Nötfärs

    Nötfärsen är en av våra mest älskade råvaror och som gjord för att rulla köttbullarna som gör succé på julbordet! Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik!

    139 kr
    Läs Mer