Lådan för det lilla hushållet

  1. Wienerkorv

    En klassiker bland korvar. Välkryddad och med ett knäpp i skinnet när man tar första tuggan. Koka i lagerblad och kryddpeppar eller varför inte steka i en pasta. Perfekt för den snabba måltiden!

    Ingredienser: Svenskt gris*- och nötkött* (kötthalt 74%), vatten, fett från gris*, potatismjöl*, salt, kryddor(bla. muskot*, ingefära*), lök*, socker, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Stoppad i fårtarm. *=ekologisk ingrediens. Fri från gluten,laktos,mjölk,soja,o-ärtprotein och ägg.

    Näringsvärden/ 100 gr: Energi 1160 kJ/280 kcal, Fett 22 g (varav mättat fett 9 g), kolhydrater 5 g (varav sockerarter 0.5 g), protein 13 g, salt 2 g.

    Wienerkorv

    En klassiker bland korvar. Välkryddad och med ett knäpp i skinnet när man tar första tuggan. Koka i lagerblad och kryddpeppar eller varför inte steka i en pasta. Perfekt för den snabba måltiden!

    Ingredienser: Svenskt gris*- och nötkött* (kötthalt 74%), vatten, fett från gris*, potatismjöl*, salt, kryddor(bla. muskot*, ingefära*), lök*, socker, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250. Stoppad i fårtarm. *=ekologisk ingrediens. Fri från gluten,laktos,mjölk,soja,o-ärtprotein och ägg.

    Näringsvärden/ 100 gr: Energi 1160 kJ/280 kcal, Fett 22 g (varav mättat fett 9 g), kolhydrater 5 g (varav sockerarter 0.5 g), protein 13 g, salt 2 g.

    150 :-
    Läs Mer
  2. Flatrökt skinka

    Vår flatrökta skinka är ett exklusivt pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår av helmuskel som sedan alspånsröks på traditionellt vis. Denna delikatess blir med sin fina röksmak en riktig höjdare på frukostfrallorna.

    Ingredienser: Skinka av gris* (kötthalt 90%), vatten, salt, druvsocker, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301, E331. Består av helmuskel. *KRAV-certifierad råvara.

    Näringsvärde per 100g: 500kJ. 120 kcal. Fett 4.9g, varav mättat fett 2,1g. Kolhydrater <0,5g, varav sockerarter <0,5g. Protein 20g, salt.

    Flatrökt skinka

    Vår flatrökta skinka är ett exklusivt pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår av helmuskel som sedan alspånsröks på traditionellt vis. Denna delikatess blir med sin fina röksmak en riktig höjdare på frukostfrallorna.

    Ingredienser: Skinka av gris* (kötthalt 90%), vatten, salt, druvsocker, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301, E331. Består av helmuskel. *KRAV-certifierad råvara.

    Näringsvärde per 100g: 500kJ. 120 kcal. Fett 4.9g, varav mättat fett 2,1g. Kolhydrater <0,5g, varav sockerarter <0,5g. Protein 20g, salt.

    120 :-
    Läs Mer
  3. Kycklinglårfilé

    Kycklinglårfilé är fetare än kycklingfilé vilket ger ett mycket mört kött med god smak. Vi låter även skinnet sitta kvar, det blir en smakbärare som blir extra god om det får stekas krispigt!

    Kycklinglårfilé

    Kycklinglårfilé är fetare än kycklingfilé vilket ger ett mycket mört kött med god smak. Vi låter även skinnet sitta kvar, det blir en smakbärare som blir extra god om det får stekas krispigt!

    420 :-
    Läs Mer
  4. Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia med en perfekt balans av fänkål och vitlök passar perfekt att steka hel och servera med stuvad blomkål. Eller varför inte ta ut färsen och steka den knaprig och använda i en pasta?

    Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia med en perfekt balans av fänkål och vitlök passar perfekt att steka hel och servera med stuvad blomkål. Eller varför inte ta ut färsen och steka den knaprig och använda i en pasta?

    189 :-
    Läs Mer
  5. Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivad och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare det är väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé.

    Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivad och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare det är väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé.

    230 :-
    Läs Mer
  6. Fransyska

    Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

    Fransyska

    Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

    179 :-
    Läs Mer
  7. Nötfärs

    Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Då vi hänger köttet dunstar vätska. Detta ger en mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!

    Nötfärs

    Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Då vi hänger köttet dunstar vätska. Detta ger en mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!

    139 :-
    Läs Mer
Lådan för det lilla hushållet