Mindre men bättre kött
-
En klassiker bland korvar. Välkryddad och med ett knäpp i skinnet när man tar första tuggan.
WienerkorvEn klassiker bland korvar. Välkryddad och med ett knäpp i skinnet när man tar första tuggan.
150 :-Läs Mer -
Våra köttiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar. Kycklingben brukar vanligtvis ugnsrostas eller grillas, men allt fler upptäcker hur väl de lämpar sig i grytor- ben ger extra smak! Testa att tillaga i tomat- och currysås, lika enkelt som det är gott!
KycklingklubborVåra köttiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar. Kycklingben brukar vanligtvis ugnsrostas eller grillas, men allt fler upptäcker hur väl de lämpar sig i grytor- ben ger extra smak! Testa att tillaga i tomat- och currysås, lika enkelt som det är gott!
160 :-Läs Mer -
Med en perfekt balans av fänkål och vitlök passar vår salsiccia perfekt att grilla, steka hel eller i bitar, och knaprig till pastan.
Salsiccia färskkorvMed en perfekt balans av fänkål och vitlök passar vår salsiccia perfekt att grilla, steka hel eller i bitar, och knaprig till pastan.
189 :-Läs Mer -
Kotlettraden utan ben, skivad och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare det är väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé.
PremiumkotletterKotlettraden utan ben, skivad och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare det är väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé.
230 :-Läs Mer -
Karrén är en mycket populär detalj som kännetecknas av sin djupa smak tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Detaljen styckas ut med ben för att ge extra god smak och saftighet. Den rikliga marmorering gör skivad fläskkarré perfekt att grilla eller steka i pannan.
Karré med benKarrén är en mycket populär detalj som kännetecknas av sin djupa smak tack vare dess höga och fina fettsammansättning. Detaljen styckas ut med ben för att ge extra god smak och saftighet. Den rikliga marmorering gör skivad fläskkarré perfekt att grilla eller steka i pannan.
230 :-Läs Mer

-
Flanksteken är ett grovfibrigt kött med fin köttsmak. Tack vare sin jämna tjocklek är den relativt enkel att få perfekt tillagad. Flanksteken kan gärna marineras under ett par dygn för att sedan grillas. För den bästa köttupplevelsen bör köttet skäras i tunna skivor tvärs över fibrerna.
FlankstekFlanksteken är ett grovfibrigt kött med fin köttsmak. Tack vare sin jämna tjocklek är den relativt enkel att få perfekt tillagad. Flanksteken kan gärna marineras under ett par dygn för att sedan grillas. För den bästa köttupplevelsen bör köttet skäras i tunna skivor tvärs över fibrerna.
249 :-Läs Mer