Lådan för det lilla hushållet

  1. Flatrökt skinka

    Flatrökta skinka är ett premium pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår som helmuskel och sedan alspånsröker på traditionellt vis. Denna delikatess är med sin fina rökiga smak kronan på de nybakade frukostfrallorna

    Flatrökt skinka

    Flatrökta skinka är ett premium pålägg där vi varsamt saltar skinkinnanlår som helmuskel och sedan alspånsröker på traditionellt vis. Denna delikatess är med sin fina rökiga smak kronan på de nybakade frukostfrallorna

    120 kr
    Läs Mer
  2. Kycklingfilé

    Kycklingfilé, även kallad kycklingbröstfilé, är en riktig klassiker. Detaljen styckas ut med bibehållen innerfilé och skinn vilket ger extra fin smak och en krispig yta.

    Kycklingfilé

    Kycklingfilé, även kallad kycklingbröstfilé, är en riktig klassiker. Detaljen styckas ut med bibehållen innerfilé och skinn vilket ger extra fin smak och en krispig yta.

    280 kr
    Läs Mer
  3. Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    Salsiccia färskkorv

    Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

    189 kr
    Läs Mer
  4. Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    Bacon tärnat

    En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

    120 kr
    Läs Mer
  5. Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare densamma väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé. 

    Premiumkotletter

    Kotlettraden utan ben, skivat och med behållen fettkappa för bästa smakupplevelse. Det är en väldigt fin detalj som kännetecknas av sin milda smak, mörhet och är tack vare densamma väldigt lättlagad. I butiken ser man ofta kotlettraden benfri fast då under namnet ytterfilé. 

    230 kr
    Läs Mer
  6. Oxfilé

    Är av de flesta ansedd som den lyxigaste nötdetaljen. Med sin milda smak, mörhet och trevliga konsistens är det en riktig favorit bland många. Filén lämpar sig till snabb tillagning och kan såväl stekas hel som skivad, eller varför inte som en klassisk råbiff?

    Oxfilé

    Är av de flesta ansedd som den lyxigaste nötdetaljen. Med sin milda smak, mörhet och trevliga konsistens är det en riktig favorit bland många. Filén lämpar sig till snabb tillagning och kan såväl stekas hel som skivad, eller varför inte som en klassisk råbiff?

    360 kr
    Läs Mer
  7. Fransyska

    Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

    Fransyska

    Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

    179 kr
    Läs Mer
Lådan för det lilla hushållet
  1. Nötfärs

    Nötfärsen är en av våra mest älskade råvaror och som gjord för att rulla köttbullarna som gör succé på julbordet! Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik!

    Nötfärs

    Nötfärsen är en av våra mest älskade råvaror och som gjord för att rulla köttbullarna som gör succé på julbordet! Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik!

    139 kr
    Läs Mer