Missa inte jullådorna! Beställ här
Missa inte jullådorna! Beställ här

Fjällfiskpaket med sås

Ca 1.15 kg

Varmrökt fjällröding från Börtnans Fjällvattenfisk samt dillgravad regnbågsfilé från Bergmans Fisk. Extra ljuvlig ihop med delikatessåsen. 

När vill du ha din leverans?
395 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Fjällfiskpaket med sås

1 x 480 g

Varmrökt fjällröding från Bergmans Fisk och Vilt i Vilhelmina och Börtnans Fjällvattenfisk i Åsarna. Fisken är uppväxt i Volgsjön eller Börtnessjön, i strömmande kallt fjällvatten vilket gör köttet fast och smakrikt. Testa fisken tillsammans med vår delikatessås som du också får i lådan!

Vikten varierar mellan 400g–600g.

1 x 400 g

Dillgravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att han har fiskat upp fjällfisken ur Volgsjön röker Martin Bergman den i vedelade stenugnar. Hantverket som han har förädlat i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.

Vikten på regnbågsfilén och rödingen varierar mellan 400g-600g.

1 x 130 g

Delikatessåsen är en härligt krämig variant på hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl den gravade regnbågen som till rödingen. Noga utvald i ett samarbete mellan Gårdssällskapet och Prinsens sill och sallader. 

Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill. 

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Varmrökt fjällröding från Börtnans Fjällvattenfisk och dillgravad regnbågsfilé från Bergmans fisk. Njut ihop med såsen som är en krämig variant på hovmästarsås.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp Sverige

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng