JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Varmrökt fjällröding, med en underbar röksmak, dillgravad regnbågsfilé, med en perfekt balans av dill och fisksmak, och vår supergoda tolkning av hovmästarsås.
Varmrökt fjällröding från Bergmans Fisk & Vilt. Fisken är uppväxt i strömmande kallt fjällvatten vilket gör köttet fast och smakrikt. Att den dessutom varmrökts skänker den ett extra lager av smak.
Innehållsförteckning: fjällröding, salt, rökt på alspån
Dillgravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att ha fiskat upp fjällfisken ur Volgsjön gravar Martin Bergman den för hand. Hantverket som han har förädlat i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.
Innehållsförteckning: Regnbågsfilé, salt, socker, dill
Delikatessåsen är en krämig variant av hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl regnbågsfilén som fjällrödingen. Noga utvald i ett samarbete med Prinsens sill och sallader.
Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.
* Obligatoriska fält
Varmrökt fjällröding och dillgravad regnbågsfilé från Bergmans Fisk & Vilt. Njut ihop med såsen som är en krämig variant på hovmästarsås.
Innehåll:
Varmrökt fjällröding ca 500 g
Dillgravad regnbågsfilé ca 450 g
Delikatessås ca 150 g