Fjällfiskpaket med sås

Ca 1.1 kg

Varmrökt fjällröding, med en underbar röksmak, dillgravad regnbågsfilé, med en perfekt balans av dill och fisksmak, och vår supergoda tolkning av hovmästarsås. 

När vill du ha din leverans?
Välj leveransdatum
399:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Fjällfiskpaket med sås

1 x 500 g

Varmrökt fjällröding från Bergmans Fisk & Vilt. Fisken är uppväxt i strömmande kallt fjällvatten vilket gör köttet fast och smakrikt. Att den dessutom varmrökts skänker den ett extra lager av smak.

Innehållsförteckning: fjällröding, salt, rökt på alspån

1 x 450 g

Dillgravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att ha fiskat upp fjällfisken ur Volgsjön gravar Martin Bergman den för hand. Hantverket som han har förädlat i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.

Innehållsförteckning: Regnbågsfilé, salt, socker, dill

1 x 150 g

Delikatessåsen är en krämig variant av hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl regnbågsfilén som fjällrödingen. Noga utvald i ett samarbete med Prinsens sill och sallader. 

Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

Varmrökt fjällröding och dillgravad regnbågsfilé från Bergmans Fisk & Vilt. Njut ihop med såsen som är en krämig variant på hovmästarsås.

Innehåll: 

Varmrökt fjällröding ca 500 g

Dillgravad regnbågsfilé ca 450 g

Delikatessås ca 150 g

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng