Helt lamm

Ca 14.3 kg

Våra lamm är uppfödda på färskt gräs och örter vilket ger ett ljuvligt mört och smakrikt kött. Vi har styckat ut detaljerna för att ge dig en så enkel och variationsrik tillagning som möjligt. Lamm har vi bara till hösten - passa på! 

När vill du ha din leverans?
2 950 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Helt lamm

2 x 500 g

Lammracks är en ljuvligt mör detalj som går snabbt att tillaga. Med sitt karakteristiska utseende är den lätt att känna igen. Köttet som racksen består av går benfritt under namnet lammytterfilé. Grilla eller stek i en panna och servera tillsammans med tsatsiki och rostad potatis! 

2 x 650 g

Lammkotletter kommer skivade med ben. Kotletterna är underbart möra och perfekta att slänga på grillen eller steka. Snabbt, enkelt och fantastiskt gott! Testa att marinera i vitlök och rosmarin! 

2 x 1 kg

Lammentrecote, som också kan kallas karré, kommer skivade med ben. Detaljen är en perfekt portionsbit och mycket tacksam att lägga i stekpannan eller på grillen.

2 x 1.7 kg

Lammsteken är en benfri bit som är utmärkt att tillaga i ugn, gärna uppbunden som hel stek. En riktig höstklassiker är att fylla köttet med kryddor och rotfrukter. Servera tillsammans med en krämig potatisgratäng eller varför inte kokt potatis och gräddsås? 

2 x 1 kg

Lammbogen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Köttet är marmorerat och har hög fetthalt vilket bidrar till en djup och fyllig smak.

4 x 750 g

Lammfärs ger oändligt med möjligheter! Den fina fetthalten gör att rätter som köttbullar och färsbiffar blir extra saftiga och smakrika. Perfekt både som vardagsmat och lite lyxigare helgmiddag helt enkelt.

2 x 800 g

Lammläggen kommer med ben. Dessa bitar passar mycket bra i grytor som får stå och puttra länge på spisen. Resultatet blir ett mycket saftigt sönderfallande kött med djupa smaker.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Ekologiskt lammkött av absolut finaste kvalité 
Djuren får växa i en långsam takt och beta färskt gräs och örter från vår till höst. Att köttet är gräsbetat känns i varje tugga då det blir ljuvligt mört och smakrikt! För oss är det viktigt att både främja och följa naturens cykel. Därför erbjuder vi endast lamm under hösten och det känns alltid lite högtidligt. 

Enkelt att tillaga
Vi har styckat ut detaljer för att ge dig bitar som är lätta att använda. Lamm är ett mångsidigt kött som blir underbart i en mustig gryta såväl som när det vankas mysiga höstgrillningar i kvällssolen. Vi skickar med några av våra favoritrecept i din låda. 

Hur mycket är ett helt lamm? 
Eftersom varje lamm är unikt kan vikten på de enskilda produkterna variera något, men lådan väger alltid ca 14 kg. I lådan har vi packat ner styckdetaljer som räcker till middagar för 4-6 personer. Detaljerna är smidigt vakuumförpackade, vilket förlänger hållbarheten och tar inte mycket plats i kylen. 

Begränsat antal 
Lamm för oss är en exklusiv råvara som vi endast har i ett mycket begränsat antal. Passa på att beställa innan det tar slut.

När levererar ni lamm?
V.36: SLUTSÅLT
V.37: SLUTSÅLT
V.38: SLUTSÅLT
V.39: SLUTSÅLT
V.40: SLUTSÅLT
V.41: SLUTSÅLT
V.42: SLUTSÅLT
V.43: SLUTSÅLT
V.44: SLUTSÅLT
V.45: SLUTSÅLT

Har du några fler funderingar om lamm? Läs mer här.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Stora hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande