Höstlådan

Ca 6.3 kg

Hösten är här och därmed tiden för den perfekta steken och långkoket som får puttra i timmar och sprida en fantastisk doft i köket. I Höstlådan finns en stor variation av både ädlare detaljer samt gryt- och stekkött.

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
1295 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Höstlådan

1 x 800 g

Ryggbiff är en mångsidig och mör detalj med en djup nötsmak. En perfekt köttbit att tillreda om du vill ha något snabbt och lyxigt. Detaljen styckas ut med bibehållen fettkappa för den ultimata smakupplevelsen. Ryggbiff går utmärk att grilla, steka och göra i ugn.

1 x 1 kg

Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

1 x 1 kg

Innanlår är en väldigt användbar detalj. Köttet är estetiskt vackert med lite fettansamling och utan hinnor. Den karaktäriseras av en mild nötsmak och ofta mörka ton. Innanlåret känns kanske mest igen tunt skivad som lövbiff, men är även en favorit att göra biff stroganoff och sjömansbiff på.

1 x 1 kg

Vad går upp mot en mustig gryta? Med färdigtärnade grytbitar går tillagningen ännu smidigare. Bitarna är gjorda på ytterlår som blir mycket mört när det långkokas.

1 x 1 kg

Vår uppskattade nötstek görs av fransyska eller ytterlår och kommer nätad och klar. Fyll upp med din favoritkryddning och låt därefter ugnen göra resten av jobbet. En riktig klassiker inom svensk matlagning.

1 x 1 kg

Nötfärs är en av vår mest älskade råvaror. Den kännetecknas av dess kompakthet och smakrikhet. Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik.

1 x 500 g

En ny produkt som efterfrågats stort från er kunder. Perfekt till Carbonaran, såser eller varför inte blanda in i färsen till sommarens hamburgare. Görs av fläsksidan som saltas (rimmats) och därefter alspånsröks enligt gamla svenska traditioner. (bilden visar rökt sidfäsk före upptärning)

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Dagarna blir kortare, men långkoket desto längre- hösten är här och naturen förvandlas till ett skafferi av rotfrukter, örter och svamp.

Tillaga en robust boeuf bourguignon på högrev som får puttra i timmar. Vill du göra processen ännu smidigare är våra färdigtärnade grytbitar helt perfekta. Nötsteken är nätad så att du enkelt får en vacker stek att långsamt tillaga i ugn. 

För en smidig vardagsmiddag kan du skiva innanlår tunt till lövbiff och hastigt steka i panna eller ugn. Vårt tärnade bacon görs av rimmad fläsksida som alspånsröks på traditionellt vis. Utmärkt till carbonara, fläskpannkaka, grytor eller att blanda in i färsen till hamburgare.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message