Missa inte jullådorna! Beställ här
Missa inte jullådorna! Beställ här

Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19

Just nu är efterfrågan på köttlådor mycket hög och vi arbetar hårt tillsammans med våra gårdar för att leverera till dig. Vi uppdaterar hemsidan kontinuerligt och hoppas på din förståelse om något skulle sälja slut eller om det vissa veckor är något längre leveranstider än vanligt. Stamkundslådan levererar vi som vanligt. Läs mer om lådan här.

Ändrade leveransrutiner

Vi gör det vi kan för att begränsa smittspridning av hänsyn till de som drabbas värst av COVID-19 enligt Folkhälsomyndighetens råd. Hoppas att du är med oss! Våra förare kommer använda handsprit före och efter varje leverans när handtvätt inte är möjlig. Vi kommer inte att stanna kvar hos dig och packa ur eller gå igenom lådan. Vi håller istället avståndet och ställer lådan på lämplig plats. Självklart kommer vår rigorösa städrutin hållas, som alltid, och förarna byter inte fordon med varandra. Vår personal uppmanas att stanna hemma vid minsta symptom på sjukdom. Vår leveranspartner Best Transport levererar också med dessa nya rutiner.

Självklart kommer vi att fortsätta bevaka läget och om vi behöver vidta ytterligare åtgärder så hör vi av oss å det snaraste, via mejl till dig som redan har en beställning.

Tack för all förståelse vi mött och vi ser som alltid fram emot att leverera din köttlåda. Var försiktiga och ta hand om varandra! ❤️

Kontakta oss

Om du har några frågor finns vi nu som alltid tillgängliga på
Telefonummer: 0775 33 30 77
Mejla oss: kontakt@gardssallskapet.se
Du kan även chatta med oss. Ikonen hittar du i nedre vänstra hörnet på hemsidan.