30 min
4–6 port

Ingredienser

  • 1 brieost
  • 1/2 dl mandlar, hackade
  • 10–12 valnötter, delade
  • 20 g pinjenötter
  • 1/2 dl honung
  • Några vindruvor
  • Färsk timjan

Brietårta

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Hacka mandlarna grovt, dela valnötterna och låt pinjenötterna vara som de är.
  3. Blanda ihop nötblandningen med honungen.
  4. Lägg osten på ett bakplåtspapper och lägg på nötterna.
  5. Placera osten i mitten av ugnen och låt gräddas cirka 10 minuter, så att osten känns mjuk och krämig och nötterna är gyllenbruna.
  6. Dela vindruvorna och toppa osten med dem och färsk timjan.
  7. Servera direkt.

Fler recept med Tillbehör

  • Laxtoast
    4 port
    Tillbehör
  • Färskostpaj med varmrökt lax och sparris
    6–8 port
    Tillbehör
  • Potatisterrin
    4 port
    Tillbehör
  • Brysselkål med honung, chevre och rucola
    4 port
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA