30 minuter
4 port

Korv

  • 400 g Gårdssällskapets chorizo
  • 400 g Gårdssällskapets salsiccia

Fetaostkräm

  • 100 g fetaost
  • 1.5 dl creme fraise
  • 50 g persilja
  • 50 g timjan
  • 50 g rosmarin
  • 1 st citron
  • 1/2 tsk chiliflakes
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar

Spetskål

  • 1 stor spetskål
  • 2 msk olivolja
  • 2 tsk flingsalt

Grillade korvar med fetaostkräm och spetskål

Det här receptet passar att laga med:
Chorizo, Salsiccia

Gör så här:

  1. Lägg dina korvar på ett fat tillsammans med den delade spetskålen, ringla över olivolja och salt.
  2. Smula din fetaost med en gaffel i en skål, hacka örterna och blanda upp med den smulade fetaosten. Riv i vitlöken och blanda ihop allt med crème fraise. Smaka av med salt, peppar och chiliflakes och ställ in i kylen.

  3. Grilla nu dina korvar och spetskålen. Börja på direkt värme och var inte rädd för att ge spetskålen ordentligt med färg, flytta sedan över till indirekt värme och se till så korvarna verkligen blir genomstekta.

     



Fler recept med Chorizo, Salsiccia

  • Salsicciapasta
    4 port
    Salsiccia
  • Salsicciabullar i tomatsås
    4 port
    Salsiccia
  • Charkuterikrans
    4 port
    Chorizo| Ost| Salsiccia
  • Festliga ägghalvor med tre fyllningar
    8 port
    Salsiccia| salsicciafärs| varmrökt fjällröding

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA