En utomordentligt god jul

Upptrappning, advent, lucia, uppesittarkväll, dopparedan, nyårsafton och allt umgänge däremellan... Lätta på pressen under årets storhögtid med våra enkla recept! 

  • Viltfärsbullar
    4–5 port
    Viltfärs
  • Tjocka revbensspjäll med grönkålssallad och brysselkål
    4 port
    Tjocka revbensspjäll
  • Bourbonglaserad julskinka
    8 port
    Julskinka
  • Köttbullar med julsmak
    8–10 port
    Nötfärs| fläskfärs
  • Brysselkål med honung, chevre och rucola
    4 port
    Tillbehör
  • Grönkålspaj
    4–6 port
    Tillbehör
  • Leverpastejsnurror med hemkokt morotsmarmelad
    8 port
    Leverpastej
  • Charkuterikrans
    4 port
    Chorizo| Ost| Salsiccia
  • Laggbrödssnittar med julskinka
    8 port
    Julskinka| vildsvinsskinka| kassler
  • Festliga ägghalvor med tre fyllningar
    8 port
    Salsiccia| salsicciafärs| varmrökt fjällröding
  • Världens köttbullar
    10-12 port
    Nötfärs| lammfärs| fläskfärs| viltfärs
  • Renytterfilé med potatisterrin
    4 port
    Renytterfilé
  • Broccoligratäng med bacon, såklart
    4 port
    Tärnat bacon
  • Världens godaste kålsallad
    4 port
    Tillbehör
  • Julgransfocaccia
    8 port
    Tillbehör
  • Rödbetscoleslaw
    4-6 port
    Tillbehör
  • Mandelpotatiskroketter med ädelost och bacon
    4-6 port
    Tärnat bacon
  • Baconlindade dadlar med ädelost
    6 port
    Bacon
  • Sötpotatissallad
    4-6 port
    Tillbehör
  • Viltköttbullar
    Ca 30 st
    Viltfärs
  • Dubbelmarinerad fläskfilé
    4-6 port
    Fläskfilé
  • Brysselkålsallad
    6 port
    Tärnat bacon
  • Rödbetssallad
    4-6 port
    Tillbehör
  • Gårdssällskapets julköttbullar
    ca 40 st
    Nötfärs
  • Tillagning och griljering av julskinka
    8 port
    Rimmad julskinka| vildsvin eller fläsk
  • Julkryddade revbensspjäll
    ca 4 port
    Revbensspjäll