Kära du! Just nu har vi hög efterfrågan. Läs mer här om Gårdssällskapets arbete för att säkra leveranser.
Tillfälliga förändringar till följd av COVID-19. Läs mer
45 min
4 port

Ingredienser

  • 1 pizzakit 
  • 1 ägg 

Variant 1 

  • 100 g flatrökt skinka
  • 50-100 g riven ost
  • 1 dl tomatsås
  • 1 msk torkad oregano

Variant 2 

  • 50 g ädelost
  • 1 päron
  • 100 g bacon
  • 4 msk creme fraiche

Pizzabullar

Det här receptet passar att laga med:
Flatrökt skinka, bacon

Gör så här:

    1. Strö vetemjöl över en torr bänk och lägg ut pizzadegen. Kavla ut degen ordentligt så du får en tunn platta. Skär därefter ut ca 8 cirklar. 

    2. Vispa upp ägget i en skål. 

    3. Fyll halva pizzan med variant 1 eller 2 och pensla sedan runt hela med ägget. 

    4. Dubbelvik pizzan och stansa kanten med en gaffel. 

    5. Sätt ugnen på 280-300 grader.

    6. Pensla pizzabullarna med ägg och stoppa in i ugnen 5-10 minuter eller tills dom fått en fin gyllenbrun färg. 

Fler recept med Flatrökt skinka, bacon

  • Ägg Benedict
    4 port
    Flatrökt skinka
  • Clubsandwich med flatrökt skinka
    ca 4 port
    Flatrökt skinka|Bacon|Kycklingfilé

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA