Påskmaten är här – beställ din låda nu!
Påskmaten är här – beställ din låda nu!
45 min
4 port

Ingredienser

  • 1 pizzakit 
  • 1 ägg 

Variant 1 

  • 100 g flatrökt skinka
  • 50-100 g riven ost
  • 1 dl tomatsås
  • 1 msk torkad oregano

Variant 2 

  • 50 g ädelost
  • 1 päron
  • 100 g bacon
  • 4 msk creme fraiche

Pizzabullar

Det här receptet passar att laga med:
Flatrökt skinka, bacon

Gör så här:

    1. Strö vetemjöl över en torr bänk och lägg ut pizzadegen. Kavla ut degen ordentligt så du får en tunn platta. Skär därefter ut ca 8 cirklar. 

    2. Vispa upp ägget i en skål. 

    3. Fyll halva pizzan med variant 1 eller 2 och pensla sedan runt hela med ägget. 

    4. Dubbelvik pizzan och stansa kanten med en gaffel. 

    5. Sätt ugnen på 280-300 grader.

    6. Pensla pizzabullarna med ägg och stoppa in i ugnen 5-10 minuter eller tills dom fått en fin gyllenbrun färg. 

Fler recept med Flatrökt skinka, bacon

  • Boeuf Bourguignon med högrevsfärs
    4 port
    Högrevsfärs| nötfärs| bacon| rimmat sidfläsk
  • Amerikanska pannkakor med bacon
    3-4 port
    Bacon
  • Fetaostpasta med bacon
    4 port
    Bacon
  • Potatis-i-skalet-paj med ost och bacon
    6-8 port
    Bacon

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA