ca 30 min
ca 6 port

Pyttipanna

  • 800 g rostbiff
  • 3 morötter
  • 800 g potatis
  • 2 gula lökar
  • 2 tsk torkad timjan
  • 1 tsk worcestersås

Dijonkräm

  • 1 dl créme fraiche
  • 1 dl majonäs
  • 1 msk dijonsenap
  • 6 ägg

Pyttipanna med rostbiff

Det här receptet passar att laga med:
Rostbiff

Gör så här:

  1. Tvätta potatisen och morötterna och skär i tärningar ca 1x1 cm. 
  2. Hetta upp olja och smör i en stor stekpanna och bryn potatisen och morötterna på medelvärme så det får fin yta och blir mjukt.
  3. Under tiden kan du skala och hacka lök samt skära rostbiffen i tärningar ca 2x2 cm.
  4. Blanda ihop créme fraiche med majonäs och dijon och krydda med salt och svartpeppar.
  5. När potatisen börjar bli mjuk kan du tillsätta lök och rostbiff och bryna så det får fin färg. 
  6. Krydda med salt, svartpeppar, timjan och worcestersås. 
  7. Stek äggen och servera direkt.
      

Fler recept med Rostbiff

  • Fransk rostbiff
    8-10 bufféportioner
    Rostbiff
  • Rostbiff med rostade rödbetor och wasabikräm
    ca 6 port
    Rostbiff
  • Grillad rostbiff med tomatsallad och dragonsmör
    4 pers
    Rostbiff

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA