30 min
4-6 port

Ingredienser

  • 200 g rödbetor
  • 200 g rödkål
  • 1 rödlök
  • 2 dl majonnäs
  • 1.5 dl creme fraiche
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk svartpeppar 

Rödbetscoleslaw

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Skala rödbetor och lök. Strimla eller riv rödkål, rödbetor och lök.
  2. Blanda creme fraiche, majonnäs, dijon, salt och peppar i en skål.
  3. Blanda ihop allt i en skål och låt stå kallt gärna en timme. 

Fler recept med Tillbehör

  • Laxtoast
    4 port
    Tillbehör
  • Färskostpaj med varmrökt lax och sparris
    6–8 port
    Tillbehör
  • Potatisterrin
    4 port
    Tillbehör
  • Brysselkål med honung, chevre och rucola
    4 port
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA