2 h
4 port

Ingredienser

  • 500 g rödlök
  • 0,75 dl balsamvinäger
  • 0,75 dl strösocker
  • 0,75 dl rött vin
  • 0,5 tsk salt
  • Rapsolja

Rödlöksmarmelad

Det här receptet passar att laga med:
Tillbehör

Gör så här:

  1. Skala och skiva rödlöken. Hetta upp olja i en kastrull och fräs löken 2–3 minuter utan att den tar färg, men så att den börjar mjukna.
  2. Tillsätt resterande ingredienser och låt puttra i 1–2h.
  3. Häll upp i väl rengjord glasburk.
  4. Serveras med fördel till viltkött eller på en högrevsburgare.

Fler recept med Tillbehör

  • Laxtoast
    4 port
    Tillbehör
  • Färskostpaj med varmrökt lax och sparris
    6–8 port
    Tillbehör
  • Potatisterrin
    4 port
    Tillbehör
  • Brysselkål med honung, chevre och rucola
    4 port
    Tillbehör

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA