Entrecotelådan

Ca 5 kg

Passar ett mindre hushåll som uppskattar riktigt bra råvaror för snabb och enkel tillagning. Entrecote ger smidiga middagar i stekpannan och rostbiff är den perfekta söndagssteken.

När vill du ha din leverans?
995 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Entrecotelådan

1 x 1 kg

Entrecôte är med sitt insprängda fett ett smakrikt och mört kött som går snabbt och enkelt att tillaga. På engelska kallas den rib eye, vilket kommer sig av det "fettöga" som sitter mitt i biten. Skapa en riktig festmåltid med entrecôte!

1 x 1 kg

Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött men bra balans mellan mörhet och smak. Biten lämpar sig lika bra som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Den är också perfekt att strimla till en wok, tärna till grytbitar eller skiva upp och ha som lövbiff.

3 x 1 kg

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Då vi hänger köttet dunstar vätska. Detta ger en mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Enkelt att laga lyxigt

En perfekt prova-på-låda! Entrecotelådan passar perfekt för den lilla familjen eller ett singelhushåll. Med de exklusiva och lättlagade detaljerna entrecote och rostbiff kan du smidigt få till en uppskattad finmiddag. Här hittar du även nötfärs för veckans godaste köttfärssås, hamburgare och tacos!

Allt vårt nötköttet kommer från djur uppfödda på gräs och örter. Det gör att de växer långsamt och bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som köttet blir välmarmorerat och mörar naturligt. Upplev skillnaden du också!

Köttet är hängmörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng