Jullådorna säljer fort – beställ din nu!
Jullådorna säljer fort – beställ din nu!

Entrecotelådan

Ca 4.7 kg

Passar ett mindre hushåll som uppskattar riktigt bra råvaror för snabb och enkel tillagning. Entrecote ger smidiga middagar i stekpannan och rostbiff är den perfekta söndagssteken. 

När vill du ha din leverans?
995:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Entrecotelådan

1 x 1 kg

Entrecôte är med sitt insprängda fett ett smakrikt och mört kött som går snabbt och enkelt att tillaga. På engelska kallas den rib eye, vilket kommer sig av det "fettöga" som sitter mitt i biten. Skapa en riktig festmåltid med entrecôte!

1 x 1 kg

Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött men bra balans mellan mörhet och smak. Biten lämpar sig lika bra som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Den är också perfekt att strimla till en wok, tärna till grytbitar eller skiva upp och ha som lövbiff.

3 x 900 g

2 x 450g 

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi mörar köttet, vilket ger en mindre mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om! Fetthallt ca 12 %. 

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Enkelt att laga lyxigt

En perfekt prova-på-låda! Entrecotelådan passar perfekt för den lilla familjen eller ett singelhushåll. Med de exklusiva och lättlagade detaljerna entrecote och rostbiff kan du smidigt få till en uppskattad finmiddag. Här hittar du även nötfärs för veckans godaste köttfärssås, hamburgare och tacos!

Allt vårt nötköttet kommer från djur uppfödda på gräs och örter. Det gör att de växer långsamt och bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som köttet blir välmarmorerat och mörar naturligt. Upplev skillnaden du också!

Köttet är hängmörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng