Entrecotelådan

Ca 5 kg

Passar till ett mindre hushåll som uppskattar riktigt bra råvaror. Vi är stolta över denna delikatesslåda som innehåller möra detaljer av gräsbetat nötkött.

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
995 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Entrecotelådan

1 x 1 KG

Entrecote är otroligt mört och har en väldigt djup nötsmak tack vare sitt insprängda fett. Köttet har ca 10% fetthalt vilket gör att den lämpar sig allra bäst på grillen eller i en het stekpanna. Entrecote är ett säkert kort för att snabbt och enkelt få till en riktig festmåltid.

1 x 1 KG

Rostbiff är ett lättlagat och välkänt nötkött. Den lämpar sig perfekt som klassisk stek i ugn eller som en fondue att samla hela familjen runt. Rostbiffen karaktäriseras av en relativt låg fetthalt, mild köttsmak och är tämligen mör.

3 x 1 KG

Nötfärs är en av vår mest älskade råvaror. Den kännetecknas av dess kompakthet och smakrikhet. Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Passar till ett mindre hushåll som uppskattar riktigt bra råvaror. Vi är stolta över denna delikatesslåda som är fylld med möra detaljer av gräsbetat nötkött. Här finns allt för en riktig kulinarisk upplevelse. Entrecote passar lika bra i stekpannan som på grillen och rostbiffen är perfekt att tillaga som stek.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message