Grillmästarlådan

Ca 8.8 kg

Vår mäktigaste grillåda. För dig som glöder som mest med en grilltång i handen och med en utmaning framför dig. Här finns spännande detaljer som oxbringa, njurtapp och tomahawk. 

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
1995 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Grillmästarlådan

2 x 0.6 KG

Clubstek är ett annat namn för ryggbiff på ben. Denna styckningsdetalj är som gjord för att enkelt grilla eller Den är kapad i perfekt tjocklek och med fettkappan kvar för att få detta möra kött ännu saftigare och smakrikare.

1 x 1 KG

Tomahawk är en entrecote med ben och formar en köttklubba. På samma sätt som entrecote är tomahawken mycket fettrik och mör vilket gör att den lämpas sig allra bäst på grillen eller i en het stekpanna. Med sitt karaktäristiska utseende blir den ofta kvällens snackis.

1 x 1 KG

Flat iron, även känd som luffarstek, är en mör och mycket smakrik detalj. I många länder är den lika eftertraktad som oxfilé. Flat iron påminner utseendemässigt om flankstek, men har en tunnare struktur.

1 x 1 KG

Högreven är fettrik och lämpar sig utmärkt till en het gulasch, eller någon annan gryta där man vill ha lite sting. Desto längre grytan får stå och puttra på spisen desto mustigare och mer smakrik blir den. Koka gärna så länge att köttet blir långa trådar.

1 x 1 KG

Njurtapp är en styckdetalj med en djup och fyllig nötsmak. Den lämpar sig väl att grilla. Tänk på att köttet ska skäras över muskelfibrerna.

1 x 2 KG

Oxbringan, även kallad ”brisket” är rik på fett och bindväv vilket bidrar till en fantastisk smak. Bringans korta och grova fibrer gör att den behöver lång tillagningstid,men det är värt väntan!

2 x 0.4 KG

Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

2 x 0.4 KG

De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Vår mäktigaste grillåda. För dig som glöder som mest med en grilltång i handen och med en utmaning framför dig. Här finns spännande detaljer som oxbringa, njurtapp och tomahawk. 

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Stora hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message