Nitritfritt skinkpaket

Ca 7.2 kg

Vårt paket till dig som söker en traditionell julskinka helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta okokta skinkan är saltad med koksalt istället för nitritsalt, det gör att den behåller en mer naturligt grå ton istället för den rosa tonen man vanligtvis ser i charkdisken. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs och våra saftiga revbensspjäll.

När vill du ha din leverans?
1 395 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Nitritfritt skinkpaket

1 x 3 kg

Nitritfria skinkan är din KRAV-märkt julskinka helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Detta innebär att den är lite gråare i färgen än skinkan man ser i handeln, men smaken är minst lika god! Skinkan är rimmad men inte kokt.

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på det klassiska julbordet. De köttiga ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta och kommer från Åsbergby Gård i Knivsta. 

3 x 1 kg

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik. En av orsakerna till detta kan vara att vi hänger köttet och vätska dunstar, vilket ger en mindre vattnig färs. Upplev skillnaden och rulla köttbullar som får betyget världens godaste!

Fetthalt: ca 12%

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

En skinka mer som förr
Vårt paket till dig som söker en traditionell julskinka helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt istället för nitritsalt, det gör att den behåller en mer naturligt grå ton istället för den rosa tonen man vanligtvis ser i charkdisken. Skinkan kommer rimmad och okokt. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar och våra saftiga revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet. 

Blir ni många? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till de flesta av produkterna från våra vanliga jullådor.

Där finns också ett begränsat antal varor från viltjullådan, som älgprinskorv och viltfärs. Du kan också lägga till favoriter som leverpastej, fläskfärs och kräftinlagd sill.


Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng