Missa inte jullådorna! Beställ här
Missa inte jullådorna! Beställ här

Nitritfritt skinkpaket

Ca 6.9 kg

Räcker till 8–12 personer 

Vårt Nitritfria skinkpaketet innehåller enbart KRAV-märkt julmat. God nötfärs och smaskiga revbensspjäll tar plats bredvid – huvudrollsinnehavaren – den nitritfria julskinkan som är saltad med koksalt i stället för nitritsalt (därav den karakteristiska gråa färgen)!

När vill du ha din leverans?
1 395 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Nitritfritt skinkpaket

1 x 3 kg

Nitritfria skinkan är din KRAV-märkta julskinka, helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Detta innebär att den är lite gråare i färgen än den traditionella julskinkan man ser i handeln, men smaken är minst lika god! Den är rimmad men inte kokt.

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på det klassiska julbordet. De köttiga ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta. 

3 x 900 g

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi hänger köttet, vilket ger en mindre mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

En skinka mer som förr
Vårt julpaket till dig som vill ha en traditionell julskinka helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt i stället för nitritsalt – därav den gråa färgen. Skinkan kommer rimmad och okokt. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar och våra saftiga revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet. Båda två även dem, likt julskinkan, KRAV-märkta. 

Blir ni många? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till de flesta av produkterna från våra andra jullådor.

Där finns också ett begränsat antal varor från Viltjullådan, som älgprinskorv och viltfärs. Du kan också lägga till favoriter som leverpastej, fläskfärs och sill.

 

 
Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng