JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Tiden är inne för mustiga långkok! I lådan packar vi ned ekologiska detaljer som fransyska, grytbitar och tärnat bacon som gör sig utmärkt i en värmande gryta. Nötfärs och karré därtill.
Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!
Vad går upp mot en mustig gryta? Med färdigtärnade grytbitar går tillagningen ännu smidigare. Bitarna är gjorda på ytterlår som blir mycket mört när det långkokas.
Fläskkarrén har en hög och fin fettsammansättning som gör att köttet håller sig saftigt. Den funkar lika bra att grilla hel, skiva och grilla eller steka hastigt som att använda till långkoket!
KRAV gris.
Bacon gjord av fläsksida som rimmats och därefter alspånsrökts på traditionellt vis. Gott som det är eller som smaksättning i till exempel hamburgare och grytor, och som inlindning till stekar och kyckling.
Innehållsförteckning: Svålfritt sidfläsk*, salt, druvsocker **, antioxidationsmedel E301, E331, konserveringesmedel E250. *KRAV-Ekologisk ingrediens, **ekologisk ingrediens. Tillverkad av svensk köttråvara. Till 100 g färdig vara har 105 g kött använts.
Vi får ofta höra från kunder vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs eftersom den vattnar betydligt mindre jämfört med den man hittar i butik. Att den dessutom är mörad gör den extra smakrik! Fetthalt ca 12 %.
* Obligatoriska fält