JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Dillgravad regnbågsfilé, med en perfekt balans av dill och fisksmak, och vår supergoda tolkning av hovmästarsås.
Delikatessåsen är en härligt krämig variant på hovmästarsås. Fungerar utmärkt till såväl regnbågsfilén som fjällrödingen. Noga utvald i ett samarbete mellan Gårdssällskapet och Prinsens sill och sallader.
Ingredienser: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.
Dillgravad regnbågsfilé från Vilhelmina i Lappland. Efter att han har fiskat upp fjällfisken ur Volgsjön gravar Martin Bergman den för hand. Hantverket som han har förädlat i generationer har gjort honom till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk.
Innehållsförteckning: Regnbågsfilé, salt, socker, dill
* Obligatoriska fält
Dillgravad regnbågsfilé från Bergmans Fisk & Vilt. Njut ihop med såsen som är en krämig variant på hovmästarsås.
Innehåll: