Jullådorna säljer fort – beställ din nu!
Jullådorna säljer fort – beställ din nu!

Nitritfria jullådan

Ca 6.9 kg

Räcker till 8–12 personer 

Nitritfria jullådan är utvald för dig som vill ha bättre, inte mer, kött på julbordet. Här packar vi enbart ned KRAV-märkt julmat. Fin nötfärs och tjocka revbensspjäll tar plats bredvid huvudrollsinnehavaren – vår nitritfria julskinka som är saltad med koksalt i stället för nitritsalt. Det är just det som ger den traditionella grå färgen.

När vill du ha din leverans?
1 455:-
  • Kött från svenska ekogårdar
  • Leverans till din dörr

Innehåll - Nitritfria jullådan

1 x 3 kg

Nitritfria skinkan är din KRAV-märkta julskinka, helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Detta innebär att den är lite gråare i färgen än den traditionella julskinkan man ser i handeln, men smaken är minst lika god! Den är rimmad men inte kokt.

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på julbordet. De möra, ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta.

3 x 900 g

2 x 450g 

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi mörar köttet, vilket ger en mindre mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om! Fetthallt ca 12 %. 

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

En skinka mer som förr
Vår jullåda för dig som vill ha en traditionell julskinka och julmat helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt i stället för nitritsalt – därav den gråa färgen. Skinkan kommer rimmad och okokt. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar och våra tjocka revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet. Precis som julskinkan är de KRAV-märkta.

Blir ni många? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till de flesta av produkterna från våra andra jullådor.

Där finns också ett begränsat antal varor från Viltjullådan, som vildsvinsprinskorv och viltfärs. Du kan också lägga till julfavoriter som leverpastej, fläskfärs och olika sorters sill.

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng