Nitritfritt skinkpaket

Ca 6 kg

För dig som söker en traditionell julskinka saltad med koksalt istället för nitritsalt. Den KRAV-märkta skinkan behåller då sin naturligt gråa ton. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs. Eftersom vi hänger köttet dunstar vätskan och färsen blir betydligt mer smakrik. 

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
1195 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Nitritfritt skinkpaket

1 x 3 kg

Nitritfria skinkan är din KRAV-märkt julskinka helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Detta innebär att den är lite gråare i färgen än skinkan man ser i handeln, men smaken är minst lika god! Skinkan är rimmad men inte kokt.

3 x 1 kg

Nötfärsen är en av våra mest älskade råvaror och som gjord för att rulla köttbullarna som gör succé på julbordet! Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

En skinka mer som förr
Vårt paket till dig som söker en traditionell julskinka helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt istället för nitritsalt, det gör att den behåller sin naturligt gråa ton istället för den rosa tonen man vanligtvis ser i charkdisken. Skinkan kommer rimmad och okokt. I paketet ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar. 

Tillval
I kassan kan du lägga till mer nötfärs och även fläskfärs om du föredrar en blandning i köttbullefärsen. Du kan också välja vårt fjällfiskpaket eller varför inte säkra en oxfilé till nyårsmiddagen!

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för N/A

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message