1 495 :-
6–8 kg

Svenskt, ekologiskt kött – hem till dig

4.7

- Så bra kött och trevligt levererat. Vi kommer garanterat fortsätta köpa kött av er dels pga djurhållningen och resultatet på köttet. Sofie Ö, 9/9 2020

IMG_3610-2

Bra djuromsorg är a och o

Enligt oss bör bra djuromsorg vara en självklarhet och vi tycker du har rätt att veta att det kött du köper är från djur som levt ett gott liv. Alla våra gårdar är ekologiska och bönderna som driver dem delar vår syn om att djur ska få bejaka sina naturliga intressen, och gräsbeta – deras favoritsyssla! Endast 2 % av Sveriges grisar får röra sig fritt, medan 100 % av våra grisar får göra det.

Så fungerar vår Stamkundslåda

 1. 1.

  Fyll lådan med svenskt kött och mathantverk
  Välj 8 favoriter från vårt utbud av färskt ekokött, chark och mathantverk. Du kan byta innehållet inför varje leverans.

 1. 2.

  Välj hur ofta du vill ha leverans
  Var 4:e, 6:e eller 8:e vecka? Lådan har ingen bindningstid och du kan alltid ändra hur ofta du vill ha den. Dessutom kan du pausa lådan fram till och med söndagen innan leverans. 

 1. 3.

  Vi levererar lådan hem till dig
  Vi levererar själva hela vägen hem till din dörr. Alltid med fri hemleverans.

Kött med gott samvete

Kött från bönder du kan lita på

Varagardar_tempkarta_tiny

Runt om Mälardalen och Roslagen ligger de flesta av våra gårdar. Bönderna fyller grisarnas gyttjebad, kalvande kor ska passas och kycklingarna behöver nya hagar. Att vara ekobonde i Sverige i dag är en livsstil. Djuren och vädret styr arbetsdagen, man får anpassa sig, testa nytt och ibland går man på nitar.

"Belöningen är känslan av att låta djuren leva som de var menade att göra och att köttet vi får fram är godare än något annat" - Olle Linder, Åsbergby gård

ryggbiffsladan-min

Vill du testa först?

Ett utmärkt sätt att få en känsla av vår höga köttkvalitet är att testa en av våra prova-på-lådor innan du köper en Stamkundslåda. De finns i olika stöpningar: en entrecotélåda, en ryggbiffslåda och en grillåda (perfekt för sommaren). Dessa lådor får du bara en gång, men du kan köpa dem vid flera tillfällen om du vill.

Till våra köttlådor

Ingen bindningstid och alltid fri hemleverans!

Har du några frågor?

Kontakta Emma, Robin eller Johan på telefon 0775 33 30 77, chatt eller via e-post på kontakt@gardssallskapet.se.

Håll koll på när vi får nya köttbitar

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte gå miste om nästa säsongs nyheter.

Vem vi är

omoss2-min

Vi: Björn, Kenny och Petter – barndomsvänner från Jämtland – startade Gårdssällskapet för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete. Alla våra bönder värnar om djurens välmående och vi tycker att man ska ta vara på det fina arbete som de lägger ner och vad de producerar. Mellanhänder är inget för oss, vi känner våra eko- och KRAV-bönder väl, vilket vi hoppas att du också ska få möjlighet att göra.

Mer om Gårdssällskapet

Du kanske också gillar