[mgz_pagebuilder]{"elements":[{"row_type":"full_width_row","content_position":"top","gap_type":"padding","content_align":"center","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"row","id":"ajl34c6","elements":[{"device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","md_size":"","xl_offset_size":"","xl_size":"","lg_offset_size":"","lg_size":"","md_offset_size":"","sm_offset_size":"","sm_size":"","xs_size":"","type":"column","id":"e3a3r0v","elements":[{"content":"
Lådan för långa sommardagar
\n
Sommar är en tid för njutning. Med färdigskivad, ekologisk entrecote och högrevsfärs har du två härliga middagar hemma.
\n
Entrecote är en favorit hos många. Tack vare sin rika marmorering är den mör och har fyllig nötsmak. Här räcker det med salt och peppar innan du lägger den på grillen eller i stekpannan.
\n
De bästa burgarna gör du på högrevsfärs. Varför? Jo, högrev är en fett- och smakrik nötdetalj som sitter just bredvid entrecoten på djuret. Högreven maler vi grovt för maximal smak och textur. Vi tillför även mald bringa i färsen för en bättre fetthalt. Mums!
\n
Till långfrukosten eller picknick-mackan får du kokt skinka, flatrökt skinka och hårdosten Vallrun från Skärvångens Bymejeri i Jämtland.
\n
Sist men inte minst packar vi ned en svensk blåmögelost, även den från prisbelönta Skärvångens Bymejeri. Den gifter sig perfekt med sötman i Berits hemkokta krusbärsmarmelad.
\n
Glad sommar!
\n
\n
Tips för lådan!
\n
Så lyckas du med köttet
\n
Några förberedelser och koll på innertemperaturer är allt du behöver för att bli en mästare vid grillen eller spisen:
\n
Tips för grillmästaren >>
\n
\n
Bästa burgarna!
\n

\n
Klassiska burgare på högrevsfärs >>
\n
","device_type":"all","background_type":"image","background_style":"auto","background_position":"center-top","parallax_speed":0.5,"mouse_parallax_size":30,"mouse_parallax_speed":10000,"lg_background_type":"image","lg_background_style":"auto","lg_background_position":"center-top","md_background_type":"image","md_background_style":"auto","md_background_position":"center-top","sm_background_type":"image","sm_background_style":"auto","sm_background_position":"center-top","xs_background_type":"image","xs_background_style":"auto","xs_background_position":"center-top","type":"text","id":"qnqhp3w"}]}]}],"pid":"hai9644ck22d"}[/mgz_pagebuilder]