Missa inte jullådorna! Beställ här
Missa inte jullådorna! Beställ här

Om oss

Så började det 

Om_oss_tiny

Vi: Björn, Kenny och Petter – barndomsvänner från Jämtland – startade Gårdssällskapet för att kunna hjälpa matälskare att äta kött, direkt från bonden, med gott samvete.

Alla våra bönder värnar om djurens välmående och vi tycker att man ska ta vara på det fina arbete som de lägger ner och vad de producerar. Mellanhänder är inget för oss! Vi känner våra eko- och KRAV-bönder väl, vilket du också ska få möjlighet att göra. 

Från gårdar vi litar på

När vi växte upp handlade våra familjer ofta kött direkt från gården – då visste vi att djuren haft det bra. Nu när vi själva är vuxna inser vi att trevligt som det är att knyta an till närmaste bonde så kan det vara svårt. Så när vi grundade Gårdssällskapet ville vi sälja ett alternativ till frigolittrågen i den lokala stormarknaden och började erbjuda färdigstyckat kött direkt från vår lokala bonde istället. Vi började jobba med en, sedan två och allt eftersom vi växt så har fler gårdar anslutit. 

Precis som när vi började sälja kött i dörren så vill vi alltid kunna stå för det kött vi säljer: för smaken, och för ursprunget. 

"Belöningen är känslan av att låta djuren leva som de var menade att göra och att köttet vi får fram är godare än något annat" Olle Linder, Åsbergby Gård

Alltid färskt, ekologiskt kött med fri hemleverans 

Vi har under åren träffat många duktiga bönder som producerar fint kött. För att garantera att det är, och förblir, så är vårt uppfödda kött certifierat ekologiskt. Med en tredje part som certifierar vår egna höga standard så kan vi förse dig med de garantier du förtjänar. 

Vi erbjuder idag hemleverans i stora delar av Sverige, antingen med våra egna bilar eller med BEST- transport. Köttet kommer omsorgsfullt förpackat och eftersom det är färskt så väljer du själv om du vill stoppa det i kyl eller frys! 

Året med Gårdssällskapet

Under året med Gårdssällskapet har du möjlighet att få hem säsongens bästa råvaror. Från lamm, vilt och långkokskött under höstens skördemånader, de bästa bitarna till sommarens ljumma grillkvällar och högtidsmat från våra bönder och mathantverkare till jul, påsk och midsommar. 

Plogsbo_header_tiny

I ditt kök - och i världen runt omkring

Idag har Gårdssällskapet vuxit till något större än oss. Vi är omgivna av ett gäng som liksom oss värnar om att den mat vi säljer är den godaste och mest etiska vi kan förmå. Vi levererar till stora delar av Sverige till en kundkrets som vill handla gott kött på schysst sätt. Gårdssällskapet kommer fortsätta vara precis det här: ett sällskap som gör allt för att djur, bönder och natur ska gynnas av det du väljer att köpa, tillaga och äta. Och att det alltid blir riktigt, riktigt gott. 


Vi hoppas vi kommer ses vid dörren snart! 

traktor_pa_bjo_rna_s_tiny
biologisk_ma_ngfald_pa_a_sbergby_tiny
Hagbykycklingar_tiny
sno_grisar_hos_carina_tiny

Mera Gårdssällskapet 

stamkundsladan

Få Gårdssällskapet till dörren

Med vår kundfavorit Stamkundslådan får du enkelt hem dina ekologiska favoriter direkt till din dörr året runt. Du väljer innehållet i lådan och när du vill ha den levererad - så löser vi resten.

Kassler_med_ratatouille_2_tiny

Gårdssällskapet i köket

Du har råvarorna, så vad händer nu? Vi och våra recept hjälper dig såklart att lyckas i köket! Sväng förbi vår Köttguide för att hämta allt från instruktion till inspiration.