Godaste midsommarmaten

Midsommar

Ekologiskt gräsbetat grillkött från svenska gårdar, härliga KRAV-märkta gårdsägg och prisbelönt fjällfisk från Norrland. Låt oss leverera hem godsakerna till din dörr!

Midsommarl_dan_kommer_snart

Midsommarlådan

Räcker till 6–8 personer. 

Vår låda med klassisk midsommarmat
Du får smakrik, ekologisk ryggbiff, karré och nötfärs. Fjällfisk och sill från Bergmans Fisk & Vilt. KRAV-märkta ägg, god delikatessås och grillkorv med hög kötthalt. 

1 395 :-

Midsommarbuff_

Midsommardelikatesser

Vi har laddat upp med delikatesser (se några nedan). Mört ekologiskt grillkött, rökt fjällfisk, god grillost och massa andra läckerheter. Lägg till dem som tillval till din låda i kassan. Först till kvarn gäller!

“Sillen, rödingen och regnbågen var helt gudomliga på midsommarbordet.”

- Lotta E

Älskade ekobönder och mathantverkare

I Vilhelmina gravas och röks fisken för hand och rökskåpen vakas dygnet runt. På våra ekologiska gårdar ser bönderna till att djuren har det bra varje dag, året om. Häng med och hälsa på mathantverkaren och en av bönderna bakom Midsommarlådan. 

Mathantverkaren Martin håller i kallrökt fjällröding i sitt rökeri

Martin – Bergmans Fisk & Vilt

Martin Bergman (mitten) och ett glatt gäng skapar delikatesser i Vilhelmina som vunnit gott om medaljer i SM i mathantverk. När du smakar hans fisk förstår du varför. Både den gravade regnbågsfilén och den rökta rödingen, som du får i Midsommarlådan, smakar himmelskt.

Häng med och grava fisk i Vilhelmina

Olle

Olle – Åsbergby gård

Olle Linder är en av våra ekologiska bönder som dagligen ser till att djuren får bejaka sina naturliga beteenden: röra sig fritt och beta gräs. "Det dagliga jobbet kan vara klurigt och att få det att gå ihop utan genvägar kräver att man tänker både långsiktigt och kortsiktigt på samma gång. Men det är värt det, för djurens och för naturens skull.", hälsar Olle.  

På besök hos våra ekologiska gårdar

Laxpaj

Riktigt god laxpaj

En vacker sommarpaj med fjällröding, nypotatis, sparris, gräslök och sting från pepparrot och dijon. Nu är det midsommar! 

Midsommar2

Grillrecept

Låt grillen gå varm under midsommarhelgen! Vi har recept på detaljerna du får i lådan, och såklart på en massa goda tillbehör och såser. 

Frågor och svar om Midsommarlådan

Ring oss: 0775 33 30 77

Mejla oss: kontakt@gardssallskapet.se

För att chatta med oss, klicka på ikonen i nedre vänstra hörnet på hemsidan.

När kan jag köpa Midsommarlådan?

Vi släpper midsommarmaten till försäljning den 24 maj kl. 10.00. Prenumererar du på vårt nyhetsbrev så hör vi av oss när det är dags.

Hur länge håller sig maten i kylen?

All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom midsommarhelgen, med undantag för färsen som möjligtvis kan ha kortare hållbarhet. 

Innehåller maten gluten eller nötter?

Alla våra produkter är glutenfria och innehåller inga spår av nötter.