Bli ambassadör!

Skulle du rekommendera vår Stamkundslåda till en vän, kollega eller släkting?

Gör som många andra stamkunder, bli vår ambassadör! För varje bekant som använder din personliga kod får ni båda en fin gåva att njuta av*.

Psst! Som ambassadör får du även unika erbjudanden och förtur till exklusiva köttlådor då och då. Se till att du accepterar våra nyhetsbrevsutskick så du inte missar något.

Bli ambassadör!

Skulle du rekommendera vår Stamkundslåda till en vän, kollega eller släkting? Gör som många andra stamkunder, bli vår ambassadör! För varje bekant som använder din personliga kod – vid sitt första köp av valfri Stamkundslåda – får ni båda en fin gåva att njuta av. Gåvorna byts ut med säsongen så ju fler du värvar, desto fler goda nyheter kommer du få att testa! Du som ambassadör får din gåva med kommande Stamkundslåda.

Psst! Som ambassadör får du även unika erbjudanden och förtur hos oss då och då. Se till att du accepterar våra nyhetsbrevsutskick så du inte missar något.

Så här fungerar det:

1. Om du inte redan har en, be om en personlig kod. Mejla: ambassador@gardssallskapet.se.

2. Ge din kod till vänner och bekanta.

3. Be dem att ange koden under "Lägg till kampanjkod" vid beställning av en Stamkundslåda.

4. För varje bekant som använder din personliga kod – vid sitt första köp av en Stamkundslåda – får ni varsin gåva att njuta av.

Du får gåvan tillsammans med din leverans av Stamkundslådan efter det att vi bekräftat att din vän har en aktiv Stamkundslåda (se nedan för villkor).

Fungerar inte knappen? Maila istället ambassador@gardssallskapet.se

Ga_va_ho_grev_liggande_6

Just nu får du och din värvade vän vår Grillgåva*

✔ Högrevsfärs 450 g

✔ Bacon 450 g

✔ Gårdssällskapets heta 0,5 kg

✔ Burgarcheddar lagrad 2 pkt 

* Vi förbehåller oss rätten att byta ut en detalj eller hela gåvan mot en likvärdig ifall något tagit slut i lager eller gått ur säsong.

Du kan värva hur många du vill och har på så vis möjlighet att få hem fler paket och njuta ännu mer av våra smakrika produkter. Se nedan för fullständiga regler och villkor.

 • Din personliga kod är giltig tillsvidare, men vi förbehåller oss rätten att byta ut den aktuella gåvan.

 • Varje ambassadör (du) måste själv vara en aktiv prenumerant på Stamkundslådan för att få sin gåva.

  • Du kan värva hur många vänner du vill. Du får en gåva för varje vän som anger din personliga kod och blir en ny aktiv prenumerant på Stamkundslådan*.

  • (*) Varje värvad vän måste ha ett annat namn, och annan e-postadress, fakturerings- och leveransinformation än tipsaren (du) och får inte tidigare varit stamkund hos oss.

  • (*) Varje värvad vän måste ta emot minst en leverans av Stamkundslådan och ha sin prenumeration aktiv för att du ska kunna ta del av erbjudandet.

  • Vi sammanställer nya värvade stamkunder vid varje månadsavslut. Vi lägger vi till gåvan till tipsaren (dig) på kommande leverans av din Stamkundslåda. Observera att vi inte kan lägga till din gåva i leverans av våra andra lådor. Tekniken tillåter det inte helt enkelt. Det ligger på vår önskelista till jultomten så förhoppningsvis får vi till det framöver men för nu hoppas vi att ni är okej med att få den med Stamkundslådan. Samma gäller att vi kan enbart lägga till 1 gåva åt gången via ambassadörsprogrammet. Har du värvat fler under en månad och vill ha alla gåvor i samma leverans kan du maila oss så fixar vi det. Annars håller vi koll och ser till att du får resterande med kommande leveranser.

  • För att få löpande information om ditt ambassadörsskap och gåvor rekommenderar vi dig att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
  • Ambassadörskoden är personlig, för dina vänner och bekanta. Vänligen kontakta oss om du vill sprida koden via sociala medier och liknande.

  • Vi granskar alla hänvisningar och kan avbryta eller avsluta ambassadörsprogrammet helt eller en specifik användares möjlighet att delta när som helst, oavsett anledning.

  Vi delar inga personuppgifter från Ambassadörsprogrammet med tredje part. Vi samlar uppgifter som namn, e-post och rabattkod för att kunna skicka information kring ditt ambassadörsskap samt om du har värvat en ny Stamkund. Vill du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter som kund hos oss kan du läsa vår Integritetspolicy här