Godaste påskmaten

p_skbild__5274

Ekologiskt gräsbetat nötkött från svenska gårdar, härliga KRAV-märkta gårdsägg och prisbelönta mathantverk från Norrland. Låt oss leverera hem godsakerna till din dörr!

Påsklådan – Klassisk påskmat

P_skl_dan_sluts_ld_1798x1200

Räcker till 4–6 personer. 

Vår nya låda med klassisk påskmat.
Du får smakrik, ekologisk nötfärs, rostbiff och prinskorv. Fjällfisk och sill från Bergmans Fisk & Vilt. KRAV-märkta ägg, god delikatessås och prisbelönt brieost. 

1 395 :-

Stora Påsklådan – Påskmat för många

Stora_p_skl_dan_sluts_ld_1798x1200

Räcker till 6–8 personer.  

Vår nya låda med ännu mer påskmat.
Vi packar ned ekologisk rostbiff och ryggbiff till grillpremiären. KRAV-märkta ägg, smakrik nötfärs, mer prinskorv. Senapssill, löksill och fjällfisk från Bergmans Fisk & Vilt. Brieost från Skärvångens Bymejeri, hemkokt krusärsmarmelad och delikatessås.  

1 995 :-

“Underbar påsklåda. Den gravade fisken smälte i munnen ju. 12 poäng av 10.”

- Karin E

Älskade mathantverkare

Med omsorg för sitt mathantverk gravar och röker de fisk med en sällan skådad noggrannhet och ystar ost så det står härliga till. Deras kärlek för god mat märks på det fantastiskt goda resultatet. Häng med och hälsa på mathantverkarna bakom Påsklådan. 

Martin – Bergmans Fisk & Vilt

Mathantverkaren Martin håller i kallrökt fjällröding i sitt rökeri

I Vilhelmina skapar Martin Bergman mathantverk som vunnit gott om medaljer i SM i mathantverk. När du smakar hans fisk så förstår du varför. Både den gravade regnbågsfilén och den rökta rödingen, som du får i Påsklådan, smakar himmelskt.

Häng med och grava fisk i Vilhelmina

Skärvångens Bymejeri

Ska_rva_ngen3_tiny

Mathias, Patrik och ett glatt gäng på Skärvångens Bymejeri i Jämtland har ystat brieosten till Påsklådan. Att de brinner för sitt hantverk och att det mer eller mindre regnat medaljer i SM i mathantverk över deras ostar märks på smaken. 

På besök i bymejeriet.

_gghalvor_utan_sprits

Påskrecept

Duka upp en härlig påskbuffé! Ägghalvor, pajer och annat gott. Här är recept på både klassiska rätter och nya goda tillbehör. Ställ fram påskris och tulpaner mitt på bordet och duka med servetter i våriga färger. Nu är det påsk!

Frågor och svar om Påsklådan

Ring oss: 0775 33 30 77

Mejla oss: kontakt@gardssallskapet.se

För att chatta med oss, klicka på ikonen i nedre vänstra hörnet på hemsidan.

När kan jag köpa Påsklådan?

Vi släpper påskmaten till försäljning den 26 februari kl. 10.00. Prenumererar du på vårt nyhetsbrev så hör vi av oss när det är dags.

Hur länge håller sig maten i kylen?

All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom påskhelgen, med undantag för färsen som möjligtvis kan ha kortare hållbarhet. Tips: stek köttbullarna direkt och frys in.

Innehåller maten gluten eller nötter?

Alla våra produkter är glutenfria och innehåller inga spår av nötter.