Påsklådorna är här – beställ din idag!
Påskmat – beställ din låda idag!

Godaste påskmaten

p_skbild__5274

Gräsbetat nöt- och fläskkött från svenska ekogårdar, härliga, KRAV-märkta gårdsägg och prisbelönta mathantverk från Norrland. Låt oss leverera hem godsakerna till din dörr!

Lilla påsklådan – Klassisk påskmat

Lilla_p_skl_dan_ny_

Räcker till ca 4–5 personer. 

Vår nya låda med klassisk påskmat.
Du får traditionell påskmat som KRAV-märkta ägg, ekologisk nötfärs och prinskorv, tillsammans med fjällfisk och sill från Bergmans Fisk & Vilt och krämig brieost från Skärvångens Bymejeri.

895 :-

Stora Påsklådan – Påskmat för många

Lilla_p_skl_dan

Räcker till ca 8–10 personer.  

Vår nya låda med dubbelt så mycket påskmat.
Vi packar ned KRAV-märkta ägg, smakrik nötfärs och prinskorv. Löksill och fjällfisk från Bergmans Fisk & Vilt, och prisbelönt brie från Skärvångens Bymejeri! 

1 790 :-

Påsklådan – Slutsåld

P_skl_dan_sluts_ld

Räcker till ca 8 personer.  

Vår nya låda med ännu mer påskmat.
Vi packar ned ekologisk rostbiff, karré och grillkorv till grillpremiären. KRAV-märkta ägg, smakrik nötfärs, mer prinskorv. Senapssill, löksill och fjällfisk från Bergmans Fisk & Vilt, och prisbelönt brie från Skärvångens Bymejeri! 

1 595 :-

“Underbar påsklåda. Den gravade fisken smälte i munnen ju. 12 poäng av 10.”

- Karin E

Älskade mathantverkare

Med omsorg för sitt mathantverk gravar och röker de fisk med en sällan skådad noggrannhet och ystar ost så det står härliga till. Deras kärlek för god mat märks på det fantastiskt goda resultatet. Häng med och hälsa på mathantverkarna bakom din påsklåda. 

Martin – Bergmans Fisk & Vilt

Mathantverkaren Martin håller i kallrökt fjällröding i sitt rökeri

I Vilhelmina skapar Martin Bergman mathantverk som vunnit gott om medaljer i SM i mathantverk. När du smakar hans fisk så förstår du varför. Både den gravade regnbågsfilén och den rökta rödingen, som du får i påsklådorna, smakar himmelskt.

Häng med och grava fisk i Vilhelmina

Skärvångens Bymejeri

Ska_rva_ngen3_tiny

Mathias, Patrik och ett glatt gäng på Skärvångens Bymejeri i Jämtland har ystat brieosten till påsklådorna. Att de brinner för sitt hantverk och att det mer eller mindre regnat medaljer i SM i mathantverk över deras ostar märks på smaken. 

På besök i bymejeriet.

_gghalvor_utan_sprits

Påskrecept

Duka upp en härlig påskbuffé! Ägghalvor, pajer och annat gott. Här är recept på både klassiska rätter och nya goda tillbehör. Ställ fram påskris och tulpaner mitt på bordet och duka med servetter i våriga färger. Nu är det påsk!

Frågor och svar om påsklådorna

Ring oss: 0775 33 30 77

Mejla oss: kontakt@gardssallskapet.se

För att chatta med oss, klicka på ikonen i nedre vänstra hörnet på hemsidan.

När levererar ni påsklådorna?

Under vecka 13 och 14, specifikt 27 mars – 6 april. När du anger ditt postnummer kommer du se vilka dagar vi levererar till ditt område.

Hur länge håller sig maten i kylen?

All mat har en hållbarhet som räcker till påskafton, med undantag för färs som möjligtvis kan ha kortare hållbarhet än till den 8 april. Tips: stek köttbullarna direkt och frys in.

Innehåller maten gluten eller nötter?

Alla våra produkter är glutenfria och innehåller inga spår av nötter.