Nitritfria jullådan

ca 7.8 kg

Räcker till 8–12 personer 

Nitritfria jullådan är utvald för dig som vill ha bättre, inte mer, kött på julbordet. Här packar vi enbart ned KRAV-märkt julmat. Fin nötfärs, tjocka revbensspjäll och nitritfri prinskorv tar plats bredvid huvudrollsinnehavaren – julskinkan som är saltad med koksalt i stället för nitritsalt. Det är just det som ger den traditionella grå färgen.

1 695:-

Innehåll - Nitritfria jullådan

1 x 3 kg

Din KRAV-märkta julskinka på fläsk från våra ekogårdar, helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Därav den lite gråare färgen. Skinkan är rimmad, men inte kokt. 

Innehållsförteckning: Havssalt, rårörsocker. 

3 x 300 g

KRAV-märkt prinskorv som är knuten för hand och stoppad i riktigt fjälster. Den har en "gammeldags" grå nyans eftersom nitritfritt salt använts.

Innehållsförteckning: Gris- och nötkött (73 %), vatten, potatismjöl, fett från gris, salt, kryddor (svartpeppar, muskot, vitpeppar, ingefära, paprika)

Näringsdeklaration: Per 100 g: 1160 kj, 277 kcal, fett 23 g varav mättat fett 9,5 g, protein 11 g, kolhydrater 5,9 g , varav sockerarter 0 g, salt 2,7 g.

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på julbordet. De möra, ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta.

6 x 450 g

Vi får ofta höra från kunder vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs eftersom den vattnar betydligt mindre jämfört med den man hittar i butik. Att den dessutom är mörad gör den extra smakrik! Fetthalt ca 12 %.

Innehåll: 100% malt ekologiskt och KRAV-märkt nötkött.

Fetthalt: 12%

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

En skinka mer som förr
Vår jullåda för dig som vill ha en traditionell julskinka och julmat helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt i stället för nitritsalt – därav den gråa färgen. Skinkan kommer rimmad och okokt. I lådan ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar, våra tjocka revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet och nyhet för i år: nitritfri prinskorv. Precis som julskinkan är de KRAV-märkta.

Blir ni många? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till de flesta av delikatesserna från våra andra jullådor. Dock är alla inte KRAV-märkta och/eller nitritfria! 

Begränsat antal
Passa på att beställa din låda innan den tar slut. Först till kvarn gäller!

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng