Kycklinglådan

ca 5 kg

Länge leve ekokyckling! Här får du en mix av svensk, ekologisk kyckling från kycklingar som får picka utomhus och röra sig fritt på stora ytor. Det ger kött med djupare smak och finare textur, som kyckling ska smaka.

När vill du ha din leverans?
Välj leveransdatum
1 395:-

Innehåll - Kycklinglådan

1 x 1.2 kg

Kycklinglårfilé är fetare än kycklingfilé vilket ger ett mycket mört kött med god smak. Vi låter även skinnet sitta kvar, det blir en smakbärare som blir extra god om det får stekas krispigt!

1 x 800 g

Ekologisk kyckling

Saftiga kycklingfiléer med fettrikt skinn från långsamväxande kyckling. Kycklingfilé är mört och lättlagat, passar i alla sammanhang. Behåll skinnet för att ge extra smak i tillagningen.

2 x 1 kg

Våra matiga kycklingklubbor är perfekta portionsbitar som blir extra goda när de grillas eller ugnsrostas och får en halvbränd yta. De lämpar sig även i grytor då benen rymmer massvis med smak!

1 x 1 kg

Våra matiga kycklingvingar är underbart saftiga och smakrika. Kan enkelt tillagas som snacks, gott tilltugg eller en komplett middag. Gör din egen favoritmarinad eller varför inte en klassisk "buffalo wings"!

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Det här får du:

Stor variation i köket
En låda fylld med vår populära svenska ekologiska kyckling. Vi packar ned en mix av uppskattade detaljer för stor variation i ditt kök. Grilla, stek, woka, gör smakrika chicken wings, grytor och tacos! Du får mör kycklingfilé, smakrik lårfilé, rejäla kycklingklubbor och härliga kycklingvingar från kycklingar som får picka utomhus och röra sig fritt. Följden blir ett kött med djupare smak och finare textur.

Ett naturligare kycklingliv
Våra kycklingar kommer från svenska gårdar där de föds upp på ett naturligt sätt. Med fri tillgång till utevistelse kan de söka mat och sysselsätta sig genom att sprätta och picka efter mask på kullar och ängsmarker. De har större ytor att röra sig på och lever minst dubbelt så länge som konventionella kycklingar. Uppfödningen blir mer kostsam – livet för kycklingarna rikare.

Alltid färskt kött
Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Hur många måltider är det?
Ger ca 25 vuxenportioner.
Beräknat på ca 150 g kött/måltid, och att flera kycklingdelar kommer med ben.

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng