En godare påsk med Påsklådan
Tillsammans med våra svenska ekobönder och duktiga mathantverkare har vi skapat Påsklådan. Den innehåller våra favoriter till påskbordet och en mör hjortstek till söndagsmiddagen!
Prisbelönt mathantverk
Den fantastiskt goda, dillgravade regnbågsfilén kommer från Martin på Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina. I sina rökskåp har han rökt fjällrödingen på granris och sälg. Båda två har vunnit SM-guld i mathantverk! En annan guldmedaljör i SM i mathantverk är den krämiga brieosten från gänget på Skärvångens Bymejeri. 
Ekologiskt kött från svenska gårdar
Från våra ekologiska gårdar, som Björnäs och Åsbergby gård, packar vi med perfekt kryddade prinskorvar och nyheten: smakrika färdigrullade köttbullar.
Påskens godaste stek
Du får mör, svensk hjortstek till söndagsmiddagen. Ett perfekt avslut på påskhelgen.
KRAV-märkta gårdsägg 
Huvudrollsinnehavarna på påskbordet, äggen, kommer från frigående, ekologiska KRAV-höns i Dalarna. De har en djupgul gula och smakar som ägg ska smaka.
Utsökt god sill och delikatessås 
På Bergmans Fisk & Vilt har man med stor omsorg och kärlek lagt in lök- och senapssill med bland annat lök, morot och kryddpeppar respektive senap, vinäger och majonnäs. 
Delikatessåsen är noggrant framtagen tillsammans med Prinsens Sill & Sallader. En krämig variant på hovmästarsås och en ständigt kundfavorit!
Hur många räcker Påsklådan till?
Påsklådan är beräknad att räcka till 4–6 personer.
Blir ni fler? Komplettera i kassan!
Du kan lägga till mer påskmat i kassan. Där finns delikatesser som citrongravad regnbågsfilé, krämig rödingröra, smakrika korvar och såklart ekokött till grillningen. Tillvalen i kassan gäller så långt lagret räcker och kan variera. 
 
Vill du läsa mer om påsken på Gårdssällskapet? Klicka här