Styckningsscheman
Upptäck köttets anatomi
Vill du lära dig mer om kött? Våra styckningsscheman för nöt, fläsk, kyckling och lamm ger dig en inblick i styckarens värld. När du vet var på djuret detaljen sitter blir det enklare att välja rätt tillagning och lyckas i köket.


Nötkött
Nötkött rymmer allt från klassiska detaljer till mer unika detaljer som tomahawk och picanha. Med schemat ser du var dina favoritdetaljer sitter.


Fläskkött
Fläskkött bjuder på många smakrika delar, från saftig karré till klassiker som revbensspjäll och kotlett. Med schemat ser du var bitarna du fått hem sitter.


Kyckling
Från vardagsmiddagar till fest är kycklingen en riktig mångsidig favorit. Saftiga lårfiléer, bröstfilé och vingar kan tillagas på olika sätt men är alltid lika uppskattade. Med schemat ser du vart delarna sitter.


Lamm
Från våra höstlamm blir det lägg, lammracks och detaljer som kotletter och stekar. Med schemat ser du var lammdetaljerna sitter och kanske hittar du nya favoriter till middagsbordet.