Recept med vilt

Här hittar du våra favoriter från viltsäsongen. Älg, hjort och vildsvin får sällskap av enbär, kantareller och lingon.   

  • Hjortstek med rotselleripuré och rödvinssås
    4 port
    Hjortfilé| hjortstek
  • Renytterfilé med potatisterrin
    4 port
    Renytterfilé
  • Älgryggbiff med potatiskaka och chorizosmör
    4 port
    Älgryggbiff
  • Snabb plåt med kryddig korv och grönsaker
    4 port
    Hjortchorizo| ramslökskorv
  • Hjortpasta
    4 port
    Grytbitar av hjort
  • Mustig älggryta med kantareller och enbär
    4-6 port
    Grytbitar av älg
  • Älgstek med potatisgratäng och gräddsås
    6 port
    Älgstek
  • Viltfärsbullar
    4–5 port
    Viltfärs
  • Renblodpudding med baconkompott
    4 port
    Renblodpudding
  • Vispat kantarellsmör med örter
    4 port
    Tillbehör
  • Hjortrostbiff med smörkokt potatis och brysselkål
    4-6 port
    Hjortrostbiff
  • Hjortstek med hasselbackade rotfrukter och gräddsås
    4 port
    Hjortstek
  • Hjortwallenbergare med jordärtskocksmos
    4 port
    Hjortfärs
  • Krämig vildsvinsgryta med champinjoner och dragon
    4 port
    Vildsvinsytterfilé
  • Renytterfilé med stuvad romanescokål
    4 port
    Renytterfilé
  • Älghamburgare med västerbottenmajonnäs och kantareller
    4-6 port
    Älgfärs
  • Vildsvinsfrikadeller i tomatsås med rosmarincrust
    4-6 port
    Vildsvinsfärs
  • Viltköttbullar
    Ca 30 st
    Viltfärs
  • Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
    ca 6 port
    Fransyska