The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Recept med vilt
Här hittar du våra favoriter från viltsäsongen. Älg, hjort och vildsvin får sällskap av enbär, kantareller och lingon.
-
Hjortstek med rotselleripuré och rödvinssås
4 port
Hjortfilé| hjortstek
-
Renytterfilé med potatisterrin
4 port
Renytterfilé
-
Älgryggbiff med potatiskaka och chorizosmör
4 port
Älgryggbiff
-
Snabb plåt med kryddig korv och grönsaker
4 port
Hjortchorizo| ramslökskorv
-
Hjortpasta
4 port
Grytbitar av hjort
-
Mustig älggryta med kantareller och enbär
4-6 port
Grytbitar av älg
-
Älgstek med potatisgratäng och gräddsås
6 port
Älgstek
-
Viltfärsbullar
4–5 port
Viltfärs
-
Renblodpudding med baconkompott
4 port
Renblodpudding
-
Vispat kantarellsmör med örter
4 port
Tillbehör
-
Hjortrostbiff med smörkokt potatis och brysselkål
4-6 port
Hjortrostbiff
-
Hjortstek med hasselbackade rotfrukter och gräddsås
4 port
Hjortstek
-
Hjortwallenbergare med jordärtskocksmos
4 port
Hjortfärs
-
Krämig vildsvinsgryta med champinjoner och dragon
4 port
Vildsvinsytterfilé
-
Renytterfilé med stuvad romanescokål
4 port
Renytterfilé
-
Älghamburgare med västerbottenmajonnäs och kantareller
4-6 port
Älgfärs
-
Vildsvinsfrikadeller i tomatsås med rosmarincrust
4-6 port
Vildsvinsfärs
-
Viltköttbullar
Ca 30 st
Viltfärs
-
Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
ca 6 port
Fransyska