Recept med nötkött

Lyckas med ditt nötkött från våra ekogårdar! Nötkött är oöverträffat när det kommer till fyllighet och djup i smaken. Låt det komma till sin rätt med våra recept.  

  • Ryggbiff tagliata
    6 port
    Ryggbiff
  • Helstekt rostbiff med franska smaker
    4–6 port
    Rostbiff
  • Lasagnesoppa
    4 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Gårdssällskapets julköttbullar
    ca 40 st stora / 80 st små
    Nötfärs| Blandfärs
  • Klassisk lasagne à la Gårdssällskapet
    6 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Oxfilépasta med tryffel och parmesan
    ca 4-6 port
    Oxfilé
  • Entrecôte med potatisterrin och rödvinssås
    4 port
    Entrecote
  • Oxfile med potatisterrin och chimichurrismör
    4 port
    Oxfile
  • Osso buco med gremolata
    4 port
    Nötlägg
  • Italienska köttbollar
    4–6 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Flat iron med potatisknyten och majssallad
    4 port
    Flat iron
  • Grillad njurtapp med bakpotatis
    4–6 port
    Njurtapp
  • Pho med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Boeuf Bourguignon med högrevsfärs
    4 port
    Högrevsfärs| nötfärs| bacon| rimmat sidfläsk
  • Emils Boeuf Bourguignon
    ca 6-8 port
    Högrev| Grytbitar| Fransyska| Tärnat bacon
  • Pontus Karéns entrecote med karamelliserad lök över öppen eld
    2 port
    Entrecote
  • Baconlindad köttfärslimpa
    4 port
    Nötfärs
  • Rostas med zucchinisallad
    4 port
    Rostas
  • Smashed högrevsburgare med lagrad cheddarost
    2-4 port
    Högrevsfärs| nötfärs
  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Njurtapp med hemslagen bearnaise
    ca 6-8 port
    Njurtapp
  • Rostbiff på planka
    6 port
    Rostbiff
  • Hoisinwok med lövbiff
    4–5 port
    Lövbiff
  • Entrecote med jordärtskocka
    4 port
    Entrecote
  • Tomahawk med grillad potatissallad
    4 port
    Tomahawk
  • Tomahawk med ramslökssmör
    ca 4-6 port
    Tomahawk
  • Flat iron med chimichurri
    ca 6-8 port
    Flat iron
  • Tomahawk med grillad syrlig zucchinisallad
    4 port
    Tomahawk
  • Köttfärsgulasch
    4–6 port
    Nötfärs| fläskfärs
  • Osso buco med saffransris och gremolata
    ca 4 port
    Nötlägg
  • Grillad flankstek med tortillabröd
    4–6 port
    Flankstek
  • Grillad T-benstek med parmesansmör
    4 port
    T-benstek
  • Grillad rostbiff med dragonsmör
    4 pers
    Rostbiff
  • Grillad picanha med färskoströra och rostad potatissallad
    ca 4 port
    Picanha
  • Burgare med chipotlemajo
    ca 6-8 port
    Högrevsfärs| Nötfärs
  • Grillad flapsteak med tillbehör
    4-6
    Flapsteak| Flanksteak
  • Clubstek med mynta- och gurkyoghurt
    ca 6-8 port
    Clubstek
  • Oxfilé med pomme duchesse
    4–6 port
    Oxfilé
  • Grillad eller ugnsstekt picanha med smashed potatoes och andra tillbehör
    ca 4 port
    Picanha
  • Chili med bönor och kikärtor
    4–6 port
    Nötfärs
  • Entrecote med primörsallad
    4 port
    Entrecote
  • Högrevschorizo med tabouli
    4 port
    Högrevschorizo
  • Tacos med guacamolehummus
    4 port
    Innanlår| lövbiff
  • Oxfilé med gratinerad fänkål och bearnaisesmör
    4–5 port
    Oxfilé
  • Världens köttbullar
    10-12 port
    Nötfärs| lammfärs| fläskfärs| viltfärs
  • Klassisk hamburgare med grönsakspommes
    4 port
    Nötfärs| Högrevsfärs
  • Gårdssällskapets biff tagliata
    6-8 bufféportioner
    Rostbiff
  • BBQ shortribs med grillad majskräm
    4 port
    Shortribs
  • Quesadillas med grillad lime
    4 port
    Lövbiff
  • Grillad rostbiff med fransk potatissallad
    6 port
    Rostbiff
  • Grillad hamburgare med ädelost och karamelliserad lök
    6 port
    Högrevsfärs| nötfärs
  • Ryggbifftaco med het mangosås
    6 port
    Ryggbiff
  • Bräserad oxkind med krämigt potatismos
    6 port
    Oxkind
  • Oxfilé med parmesanrösti och rödvinssås
    4 port
    Oxfilé
  • Carpaccio på oxfilé
    4 port
    Oxfilé
  • Rostas med sötpotatissallad och brynt timjansmör
    4 port
    Rostas
  • Vitlök- och örtspäckad fransyska med gräddsås
    6 port
    Fransyska
  • Örtkryddad rostbiff med sötpotatisgratäng
    4 port
    Rostbiff
  • Pumpalasagne
    6 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Pepparrotsfyllda rullader på rotfruktsbädd
    4 port
    Innanlår
  • Nötstek med rotfruktsgratäng och gräddsås
    4-6 port
    Nötstek
  • Kalops med kokt potatis och rödbetor
    6 port
    Grytbitar| högrev
  • Het röd currygryta med citrongräs
    6 port
    Innanlår
  • Pulled beef med mangosalsa och guacamole
    6 port
    Högrev
  • Entrecote med parmesanslungad broccoli
    4 port
    Entrecote
  • Högrevschili med svarta bönor och chipotle
    6-8 port
    Högrev
  • Biff Lindström med råstekt potatis
    4 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Krämig höstgryta med kantareller och nötskav
    4 port
    Innanlår
  • Högrevsbiffar på grönsaksbädd med ajvaryoghurt
    6 port
    Högrevsfärs
  • Clubstek provencale
    4 port
    Clubstek
  • Plankstek med ryggbiff
    4 port
    Ryggbiff
  • Biffstroganoff med jasminris och saltgurka
    4 port
    Innanlår
  • Bookmaker toast med ryggbiff och pepparrot
    4 port
    Ryggbiff
  • Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
    4 port
    högrev| chorizo| bacon
  • Grillat högrev med salsa criolla
    6 port
    Högrev
  • Grillad ryggbiff med rostad paprikasås
    4 port
    Ryggbiff
  • Ryggbiff med grillad sparris och parmesan
    4 port
    Ryggbiff
  • Wrap med grillad ryggbiff och krispiga grönsaker
    4 port
    Ryggbiff
  • Nötfärsspett med limeyoghurt
    6 port
    Nötfärs
  • Bulgogi med spenat och böngroddar
    6 port
    Entrecote
  • Kebabspett med broccolisallad
    6 port
    Nötfärs
  • Flapsteak med marinerad zucchini
    6 port
    Flapsteak
  • Biffsallad med mango och jordnötter
    4 port
    Ryggbiff
  • Högrev sous vide med chimichurri
    4 port
    Högrev
  • Fransk rostbiff
    8-10 bufféportioner
    Rostbiff
  • Höststek med krämig polenta och svampfräs
    ca 6 port
    Innanlår
  • Picanha med tabbouleh och avokadoröra
    ca 4-5 port
    Picanha
  • Rotfruktssoppa med högrev
    ca 6 port
    Högrev
  • Flankstek i pitabröd med yoghurtsås
    ca 4-5 port
    Flankstek
  • Empanadas med kryddig fyllning
    ca 12 port
    Nötfärs
  • Klassisk sjömansbiff
    ca 6 port
    Innanlår
  • Porterstek med smörslungade grönsaker
    ca 6 port
    Fransyska
  • Klassisk köttfärssås och spaghetti
    8 port
    Nötfärs| Högrevsfärs| Blandfärs
  • Pannbiff med löksås och råstekt potatis
    ca 6 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Bibimbap med entrecote och sesamdipp
    ca 4 port
    Entrecote
  • Biff Rydberg
    ca 4 port
    Oxfilé
  • Oxfilé med hasselbackspotatis
    ca 2-4 port
    Oxfilé
  • Högrevschili med kakao
    ca 6 port
    Högrev| Tärnat bacon
  • Tjälaknöl med potatisgratäng och svampsås
    ca 6 port
    Fransyska
  • Sesammarinerad ryggbiff med broccoliwok
    ca 4 port
    Ryggbiff
  • Ryggbiff med bönsallad och rödbetstzatziki
    ca 4 port
    Ryggbiff
  • Rostbiff med rostade rödbetor och wasabikräm
    ca 6 port
    Rostbiff
  • Rödvinsmarinerad rostas med potatissallad och örtsås
    ca 4 port
    Rostas
  • Marockansk gryta med granatäpple
    ca 6 port
    Grytbitar
  • Grillspett med klyftpotatis och tzatziki
    ca 6 port
    Rostas
  • Flapsteak med svamprisotto
    ca 4-5 port
    Flapsteak
  • Flankstek med krossad potatis och syrlig örtkram
    ca 4 port
    Flankstek
  • Fetaostbiffar med rissallad och ajvaryoghurt
    ca 6 port
    Högrevsfärs
  • Clubstekmacka med dijonaise
    ca 2 port
    Clubstek
  • Asiatiska köttbullar med ris och inlagd zucchini
    ca 6 port
    Nötfärs| Blandfärs
  • Sliders- plock till buffén
    ca 6-8 port
    Nötfärs|Chorizo|Salsiccia
  • Grillspett med örtsås och sommarpotatis
    ca 6-8 port
    Innanlår
  • Grillad ryggbiff med sommarsallad
    ca 4-6 port
    Ryggbiff
  • Chiligryta med bönsalsa, picklad rödlök och guacamole
    ca 6 port
    Högrevsfärs|Innanlår|Bacon
  • Ragu med rotfrukter och rödvin
    8 port
    Nötfärs| Högrevsfärs
  • Smoked brisket sandwich
    ca 6-8 port
    Oxbringa
  • Gulasch med gremolata
    ca 6-8 port
    Grytbitar / Högrev
  • Högrevsgryta med svamp
    ca 8-10 port
    Högrev
  • Burgare med jalapeñomajo
    ca 6-8 port
    Högrevsfärs| Nötfärs