

30 h
8 små
Ingredienser
Ca 120 g oxfilé
1 dl majonnäs
1 dl dijonsenap
1 stor schalottenlök, skivad
3-4 msk kapris
Rapsolja
Oreganoblad
Råbiff på sked
Det här receptet passar att laga med:
Oxfilé, Innanlår
Gör så här:
- Blanda ihop majonnäs, dijonsenap och svartpeppar
- Ställ i kyl
- Hacka oxfilén till små tärningar, salta och peppar och blanda ihop
- Hetta upp en kastrull med rapsolja
- Fritera löken gyllenbrun, låt rinna av på hushållspapper
- Fritera kaprisen till gyllene/frasig
- Lägg råbiffen på skedar, toppa med dijonaise, friterad kapris och lök
- Peppra en extra omgång och avsluta med oreganoblad
- Servera som snacks/ förrätt
Fler recept med Oxfilé, Innanlår

En fantastiskt flexibel låda kött
Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!
BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA