Råbiff på sked

30 h
8 små

Ingredienser

Ca 120 g oxfilé

1 dl majonnäs 

1 dl dijonsenap

1 stor schalottenlök, skivad

3-4 msk kapris

Rapsolja

Oreganoblad

 

 

 

Gör så här

  1. Blanda ihop majonnäs, dijonsenap och svartpeppar
  2. Ställ i kyl
  3. Hacka oxfilén till små tärningar, salta och peppar och blanda ihop
  4. Hetta upp en kastrull med rapsolja
  5. Fritera löken gyllenbrun, låt rinna av på hushållspapper
  6. Fritera kaprisen till gyllene/frasig
  7. Lägg råbiffen på skedar, toppa med dijonaise, friterad kapris och lök
  8. Peppra en extra omgång och avsluta med oreganoblad
  9. Servera som snacks/ förrätt

Fler recept med oxfilé, innanlår

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!