30 h
8 små

Ingredienser

Ca 120 g oxfilé

1 dl majonnäs 

1 dl dijonsenap

1 stor schalottenlök, skivad

3-4 msk kapris

Rapsolja

Oreganoblad

 

 

 

Råbiff på sked

Det här receptet passar att laga med:
Oxfilé, Innanlår

Gör så här:

  1. Blanda ihop majonnäs, dijonsenap och svartpeppar
  2. Ställ i kyl
  3. Hacka oxfilén till små tärningar, salta och peppar och blanda ihop
  4. Hetta upp en kastrull med rapsolja
  5. Fritera löken gyllenbrun, låt rinna av på hushållspapper
  6. Fritera kaprisen till gyllene/frasig
  7. Lägg råbiffen på skedar, toppa med dijonaise, friterad kapris och lök
  8. Peppra en extra omgång och avsluta med oreganoblad
  9. Servera som snacks/ förrätt

Fler recept med Oxfilé, Innanlår

  • Oxfilé med pomme duchesse
    4–6 port
    Oxfilé
  • Tacos med guacamolehummus
    4 port
    Innanlår| lövbiff
  • Catarina Königs råbiff deluxe
    2 port som huvudrätt, 4 som förrätt
    Innanlår| Oxfilé| Ryggbiff
  • Oxfilé med gratinerad fänkål och bearnaisesmör
    4–5 port
    Oxfilé

En fantastiskt flexibel låda kött

Vår Stamkundslåda har ingen bindningstid och du kan byta innehåll så ofta du vill. Välj dina ekologiska favoriter och variera dina leveranser för att passa ditt hushåll!

BYGG DIN EGEN STAMKUNDSLÅDA