The store will not work correctly when cookies are disabled.
JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare.
För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Produkter Spana in våra styckdetaljer och produkter! De finns att hitta i våra lådor eller som tillval.
Kan vi leverera hem till dig?
Ange ditt postnummer så ska vi se efter.
Testa
Julens grönsaker!
Skördelådan jul
Ca 5 kg
Julens skördelåda fylld med KRAV-märkta grönsaker från familjegården Tångagård i Halland. Brysselkål, grönkål, rödkål, lök, potatis och rödbetor till julbordet. Ca 5 kg.
Nyhet till jul!
Cheddarost
Ca 200 g
KRAV-märkt cheddarost med fyllig smak och fin sälta. En klassiker på julbordet eller ostbrickan. Från lilla bymejeriet Skärvången i Jämtland.
Nyhet!
Svensk dijonsenap
Ca 150 g
En svensk dijonsenap med kraft och karaktär – hantverksmässigt gjord i Dalarna på lokalodlade frön.
Till din gryta eller sås!
Oxfond
Ca 200 g
Ekologisk och smakrik fond kokad på ben från nötdjur. Perfekt till grytor och såser.
Tomahawk
Ca 800 g
Tomahawk är en fettrik och mör entrecote med ben, karaktärsfull i både smak och utseende och ofta kvällens snackis på grillen.
Flankstek
Ca 800 g
Smakrik flankstek av ekologiskt och gräsbetat nötkött. En favorit på grillen med kraftfull köttsmak och fin textur.
Flapsteak
Ca 1 kg
Välmarmorerad flapsteak av ekologiskt och gräsbetat nötkött. Perfekt att steka eller grilla för kraftfull köttsmak.
Flat iron steak
Ca 900 g
Flat iron på gräsbetat ekologiskt nötkött. En mör detalj med kraftig köttsmak. Marmoreringen gör den utmärkt för grillen.
Fransyska
Ca 1 kg
Fransyskan är en riktigt smakrik och mångsidig nötdetalj. Blir som allra bäst vid långsam tillagning i ugn eller gryta. Perfekt till långkok!
Grytbitar
Ca 1 kg
Färdiga grytbitar av nöt från ytterlår. Ekologiskt, KRAV-märkt och perfekt för mustiga långkok.
Perfekt till långkoket
Högrev
Ca 1 kg
Ekologisk högrev är en marmorerad och smakrik nötdetalj som blir fantastisk i långkok och mustiga grytor som gulasch.
Innanlår
Ca 1 kg
Ekologiskt innanlår är mört och magert nötkött, perfekt för snabb tillagning. Passar lika bra till lövbiff, stek eller råbiff.
Nötstek
Ca 1 kg
Vår uppskattade nötstek görs av fransyska eller ytterlår och kommer nätad och klar. Använd din favoritsmaksättning och låt sedan ugnen göra jobbet. Middagsgästerna kommer inte bli besvikna på den svenska, klassika och ack så goda steken!
Oxfilé
Ca 500 g
Oxfilé är vår möraste nötdetalj. Med mild och rund köttsmak är salt och peppar allt som krävs.
Njurtapp
Ca 800 g
Njurtapp är en grovfibrig, smakrik och mör detalj som alla grillälskare borde upptäcka. En köttbit med personlighet!
Nötlägg
Ca 1 kg
En åtråvärd detalj fullpackad med smak. Koka eller bräsera länge för ett mört kött.
Picanha
Ca 1 kg
Picanha, även känd som rostlock med kappa. Kännetecknas av sin fylliga köttsmak och stora fettkappa som ger ett saftigare kött. Perfekt för grillen.
Rostbiff
Ca 1 kg
En klassisker att laga söndagsstek på, med fin balans mellan smak och mörhet. Servera varm i tunna skivor eller kall på smörgåsen dagen efter.
Rostas
Ca 550 g
Rostas är smakrik och den möraste detaljen från rostbiffen på nötdjuret, perfekt som söndagsstek eller uppskivad och stekt i smör.