Fransyska
Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!
Beskrivning
Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!
Och därmed pasta!
Strimla fransyskan och stek på hårt i en panna. Tillsätt dina favoritgrönsaker och en burk krossade tomater så får ni en smakrik pastasås efter ca 1 timmes kokning!Låt ugnen jobba!
Lägg steken på rotfrukter, vitlök och slå över lite rödvin. Ställ sedan in i ugnen på låg värme så får du en saftig och smakrik stek med en god sky i botten av formen.Söndagsmiddag!
Har ni testat vår stek på fransyska med gräddsås?Mer information
Bundle Points | 5 |
---|---|
Ursprungsmärkning | KRAV |