Skivad rostbiff med fin balans mellan mörhet och smak, enkel att tillaga och perfekt att steka eller grilla till en snabb men lyxig middag.

Rostbiff i skivor
Toppa med örtsmör för en riktig smaksymfoni!
Om vår rostbiff i skivor
Rostbiff i skivor är både lättlagad och mångsidig med fin balans mellan mörhet och smak. Eftersom den redan är skivad går den snabbt att steka eller grilla, perfekt för snabba middagar när du ändå vill äta riktigt bra kött. Lägg gärna på ett örtsmör efter tillagning och låt smälta ner över köttet för maximal smakupplevelse. Köttet kommer från svenska, ekologiska och KRAV-märkta nötkreatur med fri tillgång till gräsbete och ekologiskt foder.
100% svenskt ekologiskt KRAV-märkt nötkött.
Var sitter detaljen?
Rostbiffen sitter på nötkreaturets bakre ryggparti, precis bakom ryggbiffen. Köttet är smakrikt, mört och passar utmärkt att steka eller grilla.

Så tillagar du rostbiff i skivor
Eftersom rostbiffen är skivad går det snabbt att få till en fin stekyta. Se till att köttet är rumstempererat och torrt på ytan. Salta i god tid innan och stek eller grilla skivorna hastigt i het panna eller på hög värme på grillen. Servera direkt, gärna med ett örtsmör eller lite smörstekt svamp. Låt köttet vila någon minut innan du serverar det.
Innertemperatur
55°C
Blodig
60°C
Medium
65°C
Välstekt
Recept med nötkött
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.