30 min
4 port

Biffstroganoff 

  • 600 g innanlår
  • 1 rödlök
  • 3 dl creme fraiche
  • 1 gullök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk tomatpure 
  • 1 tsk kalvfond
  • 1 tsk soja
  • 1 msk smör
  • Salt och svartpeppar

Tillbehör

  • 2 dl jasminris
  • 4 inlagda gurkor
  • 1 kruka persilja

Biffstroganoff med jasminris och saltgurka

Det här receptet passar att laga med:
Innanlår

Gör så här:

    1. Skiva innanlåret i tunna strimlor, stek lite i taget i en het panna, lägg det stekta åt sidan på en tallrik.
    2. Skiva lök och vitlök tillsätt i pannan tillsammans med allt kött, smält tillsammans ca 2 minuter med en klick smör. 

    3. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen.
    4. Tillsätt sedan creme fraiche, tomatpure, senap, fond, lite vatten och senap, låt koka ihop. 

    5. Låt sjuda tills dess att riset är klart, smaka av grytan med salt och peppar.  

Fler recept med Innanlår

  • Chiligryta med bönsalsa, picklad rödlök och guacamole
    ca 6 port
    Högrevsfärs|Innanlår|Bacon
  • Grillspett med örtsås och sommarpotatis
    ca 6-8 port
    Innanlår
  • Klassisk sjömansbiff
    ca 6 port
    Innanlår
  • Höststek med krämig polenta och svampfräs
    ca 6 port
    Innanlår

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA