Viltfärsbullar

1 h
4–5 port

Ingredienser

  • 500 g viltfärs
  • 1 finhackad rödlök
  • 1 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk svartpeppar
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1/2 rivet äpple
  • 1 dl finhackade kantareller
  • 1 msk viltfond
  • 1/2 dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap

Gör så här

  1. Stek kantareller och lök i smör.
  2. Blanda alla ingredienser och rulla till bullar.
  3. Stek i smör tillsammans med mer äpple och kantareller. Det går utmärkt att låta bullarna gå klart i ugnen.
  4. Frys in eller servera direkt!

Fler goda recept

Se alla recept

En ekologisk köttprenumeration

Färskt ekologiskt kött från svenska gårdar varje månad, eller när du vill. Du väljer innehåll och dag, vi levererar!