Viltfärs
Viltfärs av dovhjort och vildsvin med mild viltsmak och låg fetthalt. Perfekt till köttbullar, järpar eller biffar.
Går fint att använda istället för nötfärs i dina vanliga färsrätter.
Om vår viltfärs
Vår viltfärs görs på en blandning av dovhjort och vildsvin från våra svenska skogar. Färsen har en mild men tydlig viltsmak som ger karaktär åt klassiska rätter som köttbullar, järpar eller biffar. Passar även utmärkt med smaker från medelhavet så som timjan, parmesan och solmogna tomater. Eftersom viltkött har låg fetthalt är det perfekt att blanda med grädde eller lite extra fett för en saftigare konsistens och fylligare smak.
100 % malt viltkött från Sverige. 50% dovhjort, 50% vildsvin.
100 % malt viltkött från Sverige. 50% dovhjort, 50% vildsvin.
Passar perfekt med svamp och timjan i en lasagne.
Recept med vilt
Se alla receptLäs mer om Gårdssällskapet
På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.


