
Hej stamkund!
Lägg till en Midsommarlåda som tillval till din Stamkundslåda på Mitt konto, så får du den 300 kr billigare. Du behöver ha en leverans av Stamkundslådan 09–19 juni för att lägga till en Midsommarlåda som tillval.
En rejäl midsommarbuffé
Vår godaste midsommarmat
Tillsammans med våra fantastiska svenska ekobönder och mathantverkare har vi skapat Midsommarlådan som innehåller våra favoriter till midsommarfirandet!
Älskade mathantverkare
På Bergmans Fisk & Vilt gravar och röker Martin & Urban fisk med största omsorg. Resultatet? Prisbelönt fjällfisk som smakar som bäst till vår delikatessås – en krämigare variant av hovmästarsås. Dessutom tre sorters sill som varje år hyllas för både smak och konsistens.
Hantverksostar från Skärvångens bymejeri
Du får krämig brie och smakrik blåmögelost att duka fram till sillbordet eller kvällens ostbricka. Gjorda på mjölk från bygdens kor.
Ekologiskt gräsbeteskött
Blandfärs och handknuten prinskorv från våra KRAV-märkta gårdar som Björnäs och Åsbergby. Blandfärsen blir till saftiga köttbullar med mycket smak. Prinskorven är handknuten i äkta fjälster, med hög kötthalt. Som alltid är köttet färskt och redo att tillagas.
Ägg från frigående höns
De KRAV-märkta äggen kommer från Alsbo ägg, har en djupgul gula och smakar som ägg ska smaka. Hönorna som värpt äggen har fått picka och sprätta som de behagar – ute och inne – året om.
Få hem lådan till din dörr
Vi levererar lådan hem till din dörr mellan 9–19 juni beroende på ditt postnummer.
Hur många räcker Midsommarlådan till?
Den räcker till cirka 6–8 personer.
Hur lång hållbarhet har maten?
All mat har en hållbarhet som sträcker sig bortom midsommarafton utom möjligtvis färsen. Rulla gärna köttbullarna direkt och frys in!
Stort sällskap? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till grillkött och fler mathantverk som tillval.
Vänta inte med att beställa – antalet är begränsat!
Midsommarmat från ekogårdar och mathantverkare du kan lita på
Ekobönder och mathantverkare du kan lita på
"Vår rök kräver uppassning dygnet runt när vi röker, men jag gillar det manuella hantverket!"- Martin Bergman