Ryggbiffslådan

Ca 4.8 kg

Vår lilla prova-på-låda! Här finns detaljer för mustiga grytor, ryggbiff att steka till perfektion och nötfärs till dina köttfärsrätter. Passa på att välja KRAV-märkt hantverksost i kassan! Sista chansen!

När vill du ha din leverans?
995 :-
  • Gårdsbutik online
  • Gräsbetat kött
  • Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Ryggbiffslådan

1 x 1 kg

Ryggbiff är en mångsidig och mör detalj med en djup nötsmak. En perfekt köttbit att tillreda om du vill ha något snabbt och lyxigt. Detaljen styckas ut med bibehållen fettkappa för den ultimata smakupplevelsen. Ryggbiff går utmärkt att grilla, steka eller tillaga i ugn.

1 x 1 kg

Fransyskan är ett smakrikt kött med många användningsområden. Detaljens låga fetthalt och höga koncentration av bindväv gör att långsam tillagning som stek i ugn eller i gryta passar bäst. Med rätt tillagning få du en underbart fin slottsstek eller en mustig boeuf bourguignon!

1 x 1 kg

Fett- och smakrikt kött som sitter precis bredvid entrecoten på djuret. Briljerar som kött i grytor och långkok men går utmärkt att skiva tunt och grilla!

2 x 900 g

2 x 450g 

Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs jämfört med den man hittar i butik. Detta eftersom vi hänger köttet, vilket ger en mindre mindre vattnig färs som fått toppbetyg från våra kunder många gånger om!

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Liten prova-på-låda!

En perfekt låda för dig som vill testa vårt fina nötkött. Passar utmärkt till den lilla familjen eller ett singelhushåll. Här kan du tillaga en mustig boeuf bourguignon på högrev och när du behöver något lättlagat och lyxigt är ryggbiffen tacksam att plocka fram ur kylskåpet! 

Allt vårt nötkött kommer från djur uppfödda på mest gräs och örter. Det gör att de växer långsamt och bidrar till köttets rika och fylliga smak, samtidigt som det blir välmarmorerat och mörar naturligt. Upplev skillnaden du också!

Köttet är hängmörat och levereras alltid färskt och vakuumförpackat.

Just nu kan du även välja vår KRAV-märkta hantverksost från Skärvången bymejeri i Jämtland, som tillägg till din ryggbiffslåda. Eldost för stekning, och hyvelbara Vallrun, finns just nu som tillval! 

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp KRAV
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng