
Nu tar vi helg!
Mat för hela helgen
Helglådan är till för dig som vill njuta lite extra utan att krångla till det. Karré med ben, bogbladskotletter och kyckling blir till goda middagar – oavsett om du grillar eller steker det. Salsiccian är perfekt i en gräddig pasta med parmesan.
Till frukosten (eller brunchen!) får du KRAV-märkta ägg från frigående höns i Dalarna, kokt och flatrökt skinka, och kanske världens godaste bacon. Alspånsrökt och smakrikt. Knaperstek det till pannkakor eller servera till äggröran. Svårslaget. Vi packar även ner Fjällvallen, en frukostost från Skärvångens Bymejeri i Jämtland.
Och det lilla extra: Lufttorkad älgstek till charkbrickan. Från Margona uppe på Fågelberget som gör finchark på lokala råvaror. Vi packar även ner svensk brieost från Skärvångens Bymejeri. Servera rumstempererad med en god marmelad.
Ekologiskt kött med omtanke
Allt vårt kött kommer från ekologiska gårdar där djuren får beta gräs och örter, växa i sin egen takt och tillbringa mycket tid utomhus. Det gör skillnad. Både för smaken, för djuren och för miljön.
Köttet levereras alltid färskt och vakuumförpackat.
Hur många måltider är det?
Ger ca 34 vuxenportioner.
Beräknat på 150 g kött/ost/måltid.