Kokt skinka

Tunt skivad kokt skinka av svenskt, KRAV-märkt griskött med 90 % kötthalt. Perfekt på mackan eller i omeletten.
Tillagad av helmuskel. Det ger naturlig textur och smak.

Innehållsförteckning

Skinka av gris*, vatten, salt, druvsocker**, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301, E331. Kötthalt 90%. Består av helmuskel. *Krav-ekologisk ingrediens, ** ekologisk ingrediens. Tillverkad av svensk köttråvara. Gjord på 100 % ekologiskt och KRAV-märkt fläskkött från Sverige.

Om vår kokta skinka

Kokt skinka gjord på skinkinnanlår av svenskt, ekologiskt och KRAV-märkt griskött. Skinkan är varsamt saltad, kokt och skivad tunt. En klassiker med ren smak och hög kötthalt på 90 %. Perfekt till frukostsmörgåsen, som fyllning i en matig omelett eller som ett smakrikt inslag i en sallad eller pasta.

Serveringstips kokt skinka

Kokt skinka är färdig att äta och kräver ingen tillagning. Perfekt på mackan med en skiva ost och färska grönsaker, i en matig baguette eller som topping på en varm smörgås. Prova också att strimla den i en pastasallad eller rulla ihop som ett enkelt och proteinrikt mellanmål.

Recept med fläsk

Se alla recept

Läs mer om Gårdssällskapet

På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.