ca 40 min
ca 4 port

Tunnbrödsrulle

  • 8 st grillkorv 
  • några salladsblad 
  • 4 mjuka tunnbröd 

Potatismos

  • 400 g potatis 
  • 3 msk mjölk 
  • 25 g smör 
  • 1/2 msk hackad persilja 
  • 1 1/2 tsk salt 
  • 1 tsk vitpeppar 

Senapssallad

  • 1 msk senapsfrön blandade gula och svarta 
  • 1 dl creme fraiche 
  • 1 dl majonnäs 
  • 1 msk dijonsenap 
  • 1 tsk salt 
  • 1/2 tsk peppar 
  • 1/2 tsk socker 
  • 1/2 spetskål 
  • 2 morötter

Tunnbrödrulle med grillkorv och senapssallad

Det här receptet passar att laga med:
Grillkorv, Heta korvar, Chorizo

Gör så här:

  1. Börja med att skala potatisen och skär i bitar. Lägg i en kastrull med vatten och salt. Koka potatisen tills den är mjuk. 
  2. Medan potatisen kokar kan du börja med kålsalladen. Börja med att mortla senapsfrön. Blanda creme fraiche, majonnäs, senap och senapsfrön. Smaka av med salt, peppar och socker. Strimla eller riv morötterna och spetskålen och blanda det med senapsröran.
  3. När potatisen kokat klart häll av vattnet. Häll i mjölk och smör och mosa potatisen. Smaka av moset med persilja, salt och vitpeppar.
  4. Bygg ihop din rulle med ett tunnbröd, sallad, mos, korvar och kålsallad och njut!

Fler recept med Grillkorv, Heta korvar, Chorizo

  • Högrevsgryta med svamp
    ca 8-10 port
    Högrevsfärs
  • Gulasch med gremolata
    ca 6-8 port
    Grytbitar
  • Lammstek med fänkålsfrön, rosmarin och vitlök
    ca 4 port
    Lammstek
  • Oxfilépasta med tryffel och parmesan
    ca 4-6 port
    Oxfilé| Rostasfilé

Bygg en köttlåda med dina favoriter!

Välj mellan våra högkvalitativa ekologiska köttdetaljer och skräddarsy ditt egna innehåll.

BYGG DIN EGNA LÅDA