Grillådan

Ca 4.6 kg

Perfekt för sommarens alla grillkvällar. Bitarna är utvalda för att de blir underbart goda att grilla och är lätta att hantera. Ryggbiffen är exempelvis redan färdigskivad. 

När vill du ha din leverans? Din låda kommer levereras
995 kr
  • ✔ Gårdsbutik online
  • ✔ Gräsbetat kött
  • ✔ Fri hemleverans till dörren

Innehåll - Grillådan

1 x 0.8 KG

Ryggbiff är en mångsidig och mör detalj med en djup nötsmak. En perfekt köttbit att tillreda om du vill ha något snabbt och lyxigt. Detaljen styckas ut med bibehållen fettkappa för den ultimata smakupplevelsen. Ryggbiff går utmärk att grilla, steka och göra i ugn.

1 x 1 KG

Innanlår är en väldigt användbar detalj. Köttet är estetiskt vackert med lite fettansamling och utan hinnor. Den karaktäriseras av en mild nötsmak och ofta mörka ton. Innanlåret känns kanske mest igen tunt skivad som lövbiff, men är även en favorit att göra biff stroganoff och sjömansbiff på.

1 x 1 KG

Vill du att din hamburgare ska bli en otrolig smakupplevelse? Då är högrevsfärs perfekt! Vår högrevsfärs görs på högrev och oxbringa. Den grövre malningen och högre fetthalten gör att hamburgaren blir luftigare och saftigare.

1 x 1 KG

Nötfärs är en av vår mest älskade råvaror. Den kännetecknas av dess kompakthet och smakrikhet. Eftersom vi hänger köttet dunstar vätska och ger en mindre vattning färs. Vi får ofta höra vilken skillnad det är på vår nötfärs jämfört med den man hittar i butik.

1 x 0.4 KG

Vår färska salsiccia är extra uppskattad för sin utmärkta kryddning. Salsiccia karaktäriseras med en perfekt balans av fänkål och vitlök. Ett tips är även att testa klippa upp naturskinnet och steka korvköttet till pasta. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

1 x 0.4 KG

De chilikryddade och något smalare färskkorvar kännetecknas genom sin chilismak med lite sting i. Perfekta på såväl grillen som i pannan. Kötthalten är hela 94% och samtliga av Gårdssällskapets korvar är helt fria från: gluten, mjölk, ägg, ärtprotein, soja och kolhydrater.

OBS! Vikten på köttbitarna är ungefärliga och kan variera något. Mer om variation och vikt.

* Obligatoriska fält

Perfekt för sommarens alla grillkvällar. Bitarna är utvalda just för att de är lätta att hantera på grillen. Ryggbiffen är exempelvis redan färdigskivad. 

Mer information
Enable Blocked Bundles Nej
Produkttyp EKO
Lådor som passar för Lilla hushållet

Byt produkt mot:

Avbryt This is error message