Påskmaten är här – beställ din låda nu!
Påskmaten är här – beställ din låda nu!

Nitritfria jullådan

ca 7.8 kg

Räcker till 8–12 personer 

Nitritfria jullådan är utvald för dig som vill ha bättre, inte mer, kött på julbordet. Här packar vi enbart ned KRAV-märkt julmat. Fin nötfärs, tjocka revbensspjäll och nitritfri prinskorv tar plats bredvid huvudrollsinnehavaren – julskinkan som är saltad med koksalt i stället för nitritsalt. Det är just det som ger den traditionella grå färgen.

1 695:-

Innehåll - Nitritfria jullådan

1 x 3 kg

Din KRAV-märkta julskinka på fläsk från våra ekogårdar, helt fri från tillsatser och rimmad med nitritfritt salt. Därav den lite gråare färgen. Skinkan är rimmad, men inte kokt. 

Innehållsförteckning: Havssalt, rårörsocker. 

3 x 300 g

KRAV-märkt prinskorv som är knuten för hand och stoppad i riktigt fjälster. Den har en "gammeldags" grå nyans eftersom nitritfritt salt använts.

Innehållsförteckning: Gris- och nötkött (73 %), vatten, potatismjöl, fett från gris, salt, kryddor (svartpeppar, muskot, vitpeppar, ingefära, paprika)

Näringsdeklaration: Per 100 g: 1160 kj, 277 kcal, fett 23 g varav mättat fett 9,5 g, protein 11 g, kolhydrater 5,9 g , varav sockerarter 0 g, salt 2,7 g.

1 x 1.2 kg

Tjocka revbensspjäll är för många ett måste på julbordet. De möra, ekologiska revbenen kommer knäckta och kan med fördel förkokas för att sedan gå klart och få färg i ugnen. Likt allt vårt fläskkött är revbensspjällen KRAV-märkta.

6 x 450 g

Vi får ofta höra från kunder vilken skillnad det är på vår KRAV-märkta nötfärs eftersom den vattnar betydligt mindre jämfört med den man hittar i butik. Att den dessutom är mörad gör den extra smakrik! Fetthalt ca 12 %.

Innehåll: 100% malt ekologiskt och KRAV-märkt nötkött.

Fetthalt: 12%

OBS! Vikten på produkterna är ungefärliga och kan variera något.

* Obligatoriska fält

Beskrivning

En skinka mer som förr
Vår jullåda för dig som vill ha en traditionell julskinka och julmat helt utan tillsatser. Den KRAV-märkta skinkan är saltad med koksalt i stället för nitritsalt – därav den gråa färgen. Skinkan kommer rimmad och okokt. I lådan ingår även vår omtyckta nötfärs så att du kan göra julens absolut godaste köttbullar, våra tjocka revbensspjäll som kommer göra succé på julbordet och nyhet för i år: nitritfri prinskorv. Precis som julskinkan är de KRAV-märkta.

Blir ni många? Komplettera i kassan!
När du kommer till kassan kan du lägga till de flesta av delikatesserna från våra andra jullådor. Dock är alla inte KRAV-märkta och/eller nitritfria! 

Begränsat antal
Passa på att beställa din låda innan den tar slut. Först till kvarn gäller!

Byt produkt mot:

Avbryt Detta är felmeddelande
Stäng