JavaScript verkar vara inaktiverat i din webbläsare. För den bästa upplevelsen på vår webbplats, bör du aktivera Javascript i din webbläsare.
Dillgravad regnbågsfilé, med en perfekt balans av dill och fisksmak, och vår supergoda tolkning av hovmästarsås.
Vår egen sås! Framtagen för att serveras till våra rökta och gravade fiskar. En krämig variant av hovmästarsås som med lite mer syra, grädde och tydlig karaktär av senap balanserar röksmak och gravade fiskar utmärkt.
Innehållsförteckning: Grädde (visp 40%), svensk pressad rapsolja, vatten, gult senaps- frö, socker, ättika, vinäger (innehåller sulfit), salt, kryddor, dill.
Regnbågsfilé gravad i dill, salt och socker av gänget på Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina. Här görs allt arbete för hand, efter gamla familjerecept. Resultatet blir därefter - fantastiskt! Hantverket har gjort Bergmans till flerfaldig guldmedaljör i fiskklassen i SM i mathantverk. Fisken kommer från sjön Malgomaj utanför Vilhelmina.
Innehållsförteckning: Regnbågsfilé, salt, socker, dill
* Obligatoriska fält
Dillgravad regnbågsfilé från Bergmans Fisk & Vilt. Njut ihop med såsen som är en krämig variant på hovmästarsås.
Innehåll: