Dillgravad regnbågsfilé

Regnbågsfilé gravad i dill, salt och socker av Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina. Hantverk efter familjerecept med fantastiskt resultat.
Hos Bergmans Fisk & Vilt görs allt för hand. Kryddning

Innehållsförteckning

Regnbågsfilé, salt, socker, dill

Om vår dillgravade regnbågsfilé

Från Bergmans Fisk & Vilt i Vilhelmina kommer denna dillgravade regnbågsfilé som är gjord för hand enligt familjerecept som gått i generationer. Fisken kommer från den djupa Malgomajsjöns och gravningen sker på klassiskt vis med bara salt, socker och dill. Resultatet är en len och finstämd gravad fisk där råvaran får ta plats och smaken sitter där dom ska. Ett hantverk som belönats med guldmedaljer i SM i Mathantverk och det märks i varje tugga.

Serveringstips dillgravad regnbågsfilé

Dillgravad regnbåge är färdig att servera direkt ur förpackningen. Skiva tunt och lägg på rågbröd, knäckebröd eller servera till kokt potatis. Passar också utmärkt i snittar med färskost och pepparrot, eller i en krämig pasta med grädde, parmesan och citron.

Prisbelönt fisk från Bergmans Fisk & Vilt Prisbelönt fisk från Bergmans Fisk & Vilt finns i våra lådor till jul, påsk och midsommar och dyker ibland upp som tillval i Stamkundslådan.

Läs mer om Gårdssällskapet

På Gårdssällskapet kan matälskare köpa kött direkt från bonden med gott samvete. Vi är länken mellan gård och hushåll, och levererar färskt svenskt, ekologiskt kött hem till dig.